PROPP EXPERT?

Vad har jag att bjuda på idag för nyheter..
Fick sova en timme extra idag, tänk att det gör så mycket! och guuuuud va skönt det var att slippa det förbannande pendlandet. Hade 2 lektioner åkte sen hem en sväng och bytte om och så eftersom när jag vakna var det klarblått en timme efter storm och grått så höll på att frysa ihjäl. Sen åkte jag upp till virginska och hade psykologi med louise. vi gick på stan en snabbis och kollade på kläder som vi skulle kunna ha köpt istället för yougurten och mjölken haha :) Sen drog hon och dansa och jag till jobbet.
Var första dagen så var bara utbidning. Öhm var den enda under 20 typ och det va en hel del att hålla reda på och kände nog att det här var nog inte min grej. Måste ju kanske ge det en chans men börjar inte förens om en vecka så jag hoppas på att hitta nåt annat nu i veckan så jag kan ta det istället för tror inte ja kommer trivas med det här arbetet tyvärr. Var vädigt sugen på att jobba men vill känna att jag tjänar på det och det känner jag inte att jag kommer att göra just nu.

Kom hem och louise hade lagt mat (mos & fiskpinnar) så satt mig och åt, vi prata lite skit och sådär. Sen blev det kaos! mamma och pappa ringde, louise slog sönder en lampa och sen slockna allt utan en lampa. Tv och allt dog och vi stod som 2 frågetecken innan vi kom på att en propp kanske har gått. Fixade det och fick mot alla förväntningar igång allt igen, så vi kröp ner i soffan igen stolta över oss själva.
Nu har vi krupit ner i varsin säng och snart släcks lamporna. Sovgott


Sådär ser då proppar ut kan vara kul att veta om nån
av era skulle sluta funka!

Poljubac
/e.


FÖRSTA NATTEN I LÄGENHETEN

Helt sjukt uttröttande dag.
Tog bara 2 bilar in till örebro idag, jag mamma louise eva och bengtåke. Fyllde dom, verkligen fyllde dom! sen åkte vi till lägenheten och lastade ut allt sen direkt vidare till IKEA. Gick där i några timmar och plockade på oss massa och kändes ändå som man inte ens hade hälften. Fick tyvärr inte med ett skrivbord hem det va lite synd och ett bar bord håller på att fixas, men frammåt går det.
Åkte sen hem och började packa ur,montera ihop och sätta upp. Vi har tyvärr lite problem med väggarna eftersom det är betong väggar tror ja haha? så det är skit svårt att borra och grejer så vi har tyvärr inte fått upp tavlan inte heller hyllor, persienner osv. Kändes som det inte gick så bra idag men nu har vi de mesta sakerna i alla fall, förhoppningsvis kommer pappa upp nån dag och hjälper oss att sätta upp resten.
När alla drog satt jag och louise igång och packa upp allt. Vi har kläder och skor så att det ser ut som en hel stad bor här. Har en stor "walk in closet" och sen 2 vanliga och alla är proppfulla! Men vi har städat lite och grejer och det börjar verkligen synas att det kommer bli hur fint som helst, kommer verkligen trivas. Dock känns det overkligt att vi ska bo här i 2 år helt sjukt känns som man ska va här i 2 veckor.
Men börjar verkligen trivas redan nu och känns sjukt bra!!

sista grejerna

ikea dags

louise var ikea sugen

blev utelåsta så fick vänta i trappen en stund, louise var glad ändå!

jag var lite mer uttråkad

GRYM på att sätta ihop grejer

fastnade med fingrarna i sängen så mamma fick hjälpa mig, aj!

plockar upp mina kläder, ser ut som en apunge

mitt rum (sov rummet)

köket

badrum

vardagsrum

Nu har vi båda duschat och ska ta fram lite mat nu och mysa ner oss i soffan och kolla en film eller nåt. och ikväl blir det första natten i lägenheten, sweeeet! Fattar inte att vi kommer bo här nu shit så sjukt! Men nu ska vi kolla vänner, men så ha det så bra!

GODNATT!

Poljubac
/e.


FÖRSTA FLYTTDAGEN

Och idag var det flyttdags!
Avslutade kvällen igår med mys med älskling sen somna jag som en stock i min systers säng eftersom min var nermonterad. Hela kvällen igår gick typ åt att packa och monterna ner grejer, så tack för hjälpen med allt älskling, men vi fick lite tid till att mysa sen i alla fall :)
Finns ingen som dig, varje gång jag träffar dig blir jag bara mer kär. Hur mycket jag ibland försöker kan jag aldrig hitta ett fel på dig. Du är den som får mig och le mina allra sämsta dagar,du är den som får mig att känna mig älskad du är allt man kan önska sig, och efter snart 4 år är jag lika kär i dig som ja var efter en månad. Kan aldrig se mig själv utan dig. Hur mycket det än kommer krävas nu så kommer jag göra allt för att det ska funka för utan dig så funkar inte jag. tror du vet det här men jag älskar dig

Idag knackade sammi på dörren kl. 09.30 och var reda för att flytta ut grejer. Vi hamna lite efter i flyttschemat så mina grejer var inte ute förens vid 10.30. Sen drog vi iväg, en bil och en flyttbil. Fick hjälp av Andres och Jay också att flytta in grejerna så allt gick skit snabbt. Sen när dom drog satt resten igång att skruva ihop möbler,plocka iordning porslin och ta reda på saker. Kändes verkligen jättebra och allt blev som planerat, och den ser redan så himla mycket bättre ut! Känns verkligen som ett ställe där vi kommer trivas och tror det kommer bli as bra när det väl är klart. Men nu är det mesta inne och imorgon blir det inflytt! Måste inskaffa lite smågrejer osv så imorgon blir det nog lite ikea och grejer innan vi åker upp och börjar fixa. Men imorgon spenderar vi våran första natt där, känns så skönt men kommmer säkert gråta för om jag känner mig mamma rätt så kommer hon börja gråta och då kan man ju inte hålla sig eller hur?


jag och älskling utanför mammas place haha, finaste bilden!

va lite små kaos ett tag men louise var lycklig ändå

louise och hennes mamma eva

sängbygge, pappa och älskling

lite mer färdigt, pappa och louise tog en paus

den delen som är mest färdig

avslutar med världens finaste kille

Imorgon blir det att göra "the final tocuhes" så förhoppningsvis kan jag ta bilder på den nästan färdiga lägenheten imorgon hoppas på det. Nu sitter jag och väntar på att min samire ska komma hem men har lite packning kvar att göra typ skor,jackor osv så ska ta tag i det.
Nu ska verkligen ALLT med, liver nerpackat i väskor,påsar,kartonger känns konstigt det är helt tomt i rummet. Nu ska man bli stor alltså, känns lite skrämmande men ännu mer as kul! Nu ska resten av livet packas, det lilla som är kvar.

Poljubac
/e.


DAGARNA GÅR FRAMMÅT

vad har hänt sen mitt senaste blogginlägg..
Ja flyttningsdagen kommer närmare, och nu är det bara 2 dagar kvar.sweet! Börjar bli lite, inte nervös men lite rädd på ett bra sätt. Pappa kom hem till mamma här idag med två stora soppåsar med bunkrar,våffelgärn,bestick,stekspade osv och då började man förstå att hmm jag kommer inte bo här längre. Kommer kännas ännu mer verkligt imorgon när jag ska börja skruva ner säng och grejer, älskling kommer hit och hjälper så det ska nog gå bra..
 Det svårast med allt kommer att bli att träffa sammi, han tränar och jobbar jag dansar jobbar och tränar, det finns inte mycket tid för oss att träffas vi får nog vara glad om vi ses en gång i veckan, men som vi båda säger om vi båda vill få det att funka får man kämpa för det och vi har kämpat oss igenom mycket så förhoppningsvis klarar vi oss igenom det här med vi ska i alla fall göra vårat bästa, men det kommer bli svårt men det ska funka!
Har också lyckas och skaffa jobb nu så känns skönt, lite extra pengar är alltid bra.
Nu är bara utmaningen att hinna med allting, men jag får försöka fixa det så gott det går och måste verkligen koncentrera mig på mina studier för känns som man har slarvat på senaste tiden.

Imorgon är det sovmorgon till 10 härligt eller! Efter skolan ska jag och louise förbi lägenheten och kolla lite på hur vi vill möblera så vi inte står där som frågetecken på lördag, ska försöka komma ihåg och ta lite kort då också! 
Sen ska jag hem och träffa sammi, väldigt skönt för saknar honom, och jag behöver faktiskt hjälp med att plocka ner alla grejer som ska med.
Nu blir det tv tills sängen kallar.



SNART KOMMER VI ÖREBRO!

Poljubac
/e.

SJUK!

Ja den här dagen kunde väl ha varit bättre.
Gick och la mig tidigt igår för att jag skulle va pigg idag eftersom idag var första ordentliga dagen i skolan och vi skulle dansa med gruppen efter skolan vilket jag har längtat så sjukt mycket! Men vaknade dock inatt och mådde jätteilla och ja resten kan ni nog klura ut själva. Så somna om och tänkte att det kanske bara var något jag hade ätit men samma sak hände med frukosten och sen resten av det jag åt. Så kröp ner i min säng igen och bestämmde mig för att inte riskera att spy ner hela bussen eller nåt. Har legat hemma och tagit det lugnt och kryat på mig och det verkar som jag är bättre för nu får jag behålla maten, tur det eftersom jag verkligen vill till skolan imorgon då det är våran första danslektion och desutom street för första gången med våran nya lärare, Lisa, ska bli riktigt roligt och se vad vi ska göra..Vill också va med och dansa med gruppen, fabolous imorgon också eftersom jag missade idag!
Nu har jag suttit och letat lite kläder hittade inte så mycket men det jag hittade får vänta med att beställas tills nästa månad, pengarna är slut och vi flyttar ju om bara några dagar! Ska ialla fall äntligen inskaffa en kavaj så fort jag kommer ner på stan! Nu vill jag ha lite hjälp är ute på jakt efter en spetsbody och hittar det inte någonstans så undrar nu om det är nån liten underbar människa som har tips på vart det finns?  tacksam för hjälp!

Nu ska jag ta en alvedon och sova snart hoppas att det inte blir något mer under natten nu!

Poljubac
/e.

HELGEN

Hej jag heter emmelie och har bloggat skit dåligt.
Vad har jag gjort då? ingenting försökt sätta mig in i skolrutinerna. Känns inte så jobbgt att gå upp när man vet att man behöver bara pendla i en vecka till gud så skönt! Förövrigt har det varit skönt att träffa alla varje dag igen. I fredags tog jag louise och louise en sväng på stan, fick med mig en tröja och en halsduk hem kändes kul att köpa nåt litet i alla fall. Nu när min mamma kommer hem ska jag försöka fjäska till mig en kavaj så hoppas!
Igår åkte jag och louise in till örebro för Lorena hade kommit hem. Träffade en förvirrad olle på stan som följde med och fika så när vi satt där kom lorena och johanna och vi överraska Lorena lite. Va så skön att träffa henne nu märks det hur mkt hon saknas. Efter det drog vi iväg till varberga där det var voxfestivalen, vissste inte ens vilka som skulle dit men det va fint väder så vi drog dig satt oss på en filt i gräset, prata skit och åt lite gott så mysigt, borde göra sånt oftare. Sen drog vi hem till Lorena, lura med oss adam och ilic också. Hade bara en mysigt kväll med musik och kortspel.
Tog bussen hem med louise sen gick jag av för att träffa bebis, fick lite pussar av han innan vi fick skjuts hem. Tack för den skjutsen för jag höll på att frysa ihjäl. Sen mös jag ner mig och sov.


jag johanna louise

jag johanna louise

jag louise louise johanna

adam och lorena

fick en sjukt ide med limbo.. lorena ilic och adam. Ursäkta dom skakiga korten!
(Tog dom av lou)

idag har jag jobbat och kollat fotboll i stort sett, imorgon är det skola igen och nu drar det väl igång på allvar!

Poljubac
/e.

NU HÄNDER DET!

Va det idag det är en sjukt bra dag eller?
Nu är det bestämt ska ÄNTLIGEN flytta! Idag åkte jag louise och louise mamma eva och kollade på en lägenhet innan skolan. Kändes bara väldigt bra så fort man kom in i lägenheten. Och nu är den våran, och vi flyttar in om en vecka nästan, hur underbart är det inte? Ska ta kort på den nästa gång vi är där det lovar jag! känns så himla skönt och kommer äntligen få vara lite självständig nu är det bara ett bra jobb som fattar sen är det perfekt! Känns bara så himla skönt som nåt stort har ramlat av mina axlar.
När vi kom till skolan hade vi 2or "inspark" med 1orna, och självklart hade vi roligare än dom hade, men inte så konstigt eftersom våran klass kan ha roligt till allt, höll på att tända eld på stället med vilket inte var det bästa vi gjorde kanske men, tror det blev lyckat i alla fall. Sen gick vi efter schemat så hade s-block.
Imorgon kör vi igång med schemat direkt men har en sovmorgon till 10.10 så känns ganska bra att börja så, ska bli skönt att komma igång i alla fall måste skärpa mig nu det här året inte för att det gick jättedåligt förra men kan mycket bättre, får också 2 nya lärare i år en i matte den andra i engelska så förhoppningsvis kommer det bli bra. Imorgon får jag också träffa älskling vilket jag längtar till!
Nu ska jag göra lite jobb ja har fått av mamma innan jag duschar och hoppar i säng!

Poljubac
/e.


UPPLYFTANDE DAG

Dagen blev mycket bättre än vad jag hade väntat mig!
Hade väntat mig en nästan död emmelie imorse men jag kom upp och kände mig inte ens så trött, grät däremot när jag förstod att jag skulle upp -.- men upp kom jag och i tid var vi nästan! Hela dagen har vi bara lekt och träffat alla och haft det hur skönt som helst gud va kul det va att träffa både MD och Mklasserna! Kände bara hur man lös upp när man såg alla, va underbar känsla. Fick äntligen träffa alla danstjejer också, much love! Planera lite inför våran dag med nya 1orna yey! Känns det skit bra och vill dra igång längtar bara till torsdag nu så vi får se lägenheten och allt om det fixar sig så är en stor börda lyft från mina axlar, visst med flytten tillkommer nya problem tex men älskling men både han och jag vet att vi fixar det, vi fixar allt! Har också ett väldigt bra schema
Efter skolan drog vi ner på stan och fikade med det kvarstående utav våran grupp och planerade allt och det känns också perfekt nu att vi får lite struktur, ska bli så skönt att börja dansa nu igen också och tror verkligen dt kommer bli hur bra som helst! Bara hoppas på att våran Lou stannar nu (håller ändå tummarna för din skull) och är kvar med oss här! Känns som ett jättebra början på terminen och känner mig positiv och upplyft haft en underbar dag och humöret är på topp och imrogon blir det bara tid med klassen osv. så gissar på att humöret kommer stanna på topp!

Nu sitter jag och kollar so you think you can dance och har precis sett bästa numret ikväll (enligt mig!) Ett nummer utav Brandon och Jeanine den är koreograferad utav Laurie Ann och dom dansar en stil som heter pop jazz:
Och den finaste dansen vad absolut den som framfördes utav Ade och Melissa, koreograferad utav Tyce Diorio. Helt underbar och jag sitter och gråter fortfarande för den var så rörande, helt underbart fint och Ade bara steg i mina ögon för alla er som kanske inte kollar mycket dans, det är är modern dans i perfektion!

Nu ska jag snart ta en dusch och sen kolla paradise hotel sen sova för känner att min kropp inte är van att gå upp kl halv 7! Så nu längtar jag till sängen lite faktiskt..

Poljubac
/e.

TILLBAKA TILL LIVET

Sista dagen på sommarlovet!
Den spenderade jag med min älskling, aa iaf det mesta av dagen. Träffade han i förmiddags och vi hade det lite mysigt innan han var tvungen att åka till sin träning, nu kommer det bli så igen att vi träffas en gång i veckan, kommer bli tufft kommer kännas tomt men det fixar vi. Sen har jag varit och träffat farmor och farfar lite och grejat lite med pappa. Har kommit fram till att jag har vitamin brist så har varit och köpt vitamin tabletter och sånt så får hoppas att det blir bättre nu då. Det var en bra dag att avsluta sommarlovet, hade inte gjort nåt om det va 30 grader idag heller men tyvärr va det ju samma bajsväder som vanligt. Men ska bli lite skönt att börja och falla in i traditioner och träffa tjejerna först och främst men längtar så mkt efter att träffa resten av klassen också ska bli så kul för har verkligen saknat alla! Vill börja dansa också har ny lärare och grejer så ska bli så himla skönt att komma igång för har verkligen blivit soffpotatis i sommar -.-
Är kanske konstig som tycker det ska bli skönt med skola men vill komma igång och gärna flytta (får föresten se lägenheten på torsdag,längtar!) och komma igång med dansen, komma tillbax till livet helt enkelt!

Men vart har sommarlovet tagit vägen? Har bara försvunnit har gått väldigt snabbt men har samtidigt haft många underbara roliga dagar! Tyvärr så har det ju inte varit nån sommar iår så hade ju varit en bra sommar att jobba, har ju varit fint väder sammanlagt 3 veckor högst kanske? helt värdelöst. Men tack alla som har gjort sommarlovet bra iaf det har varit hur skönt som helst och har träffat många sköna människor, och umgåts med dom som får mig att må bäst så att säga att det inte har varit lyckat skulle vara lögn!



tjärnö med älskling


sommarkväll med tjejerna


firande av hanna och hanna

träffa tjejerna i örebro



party i dgf




PIP!


kräftfiske

Finns så otroligt många bilder som jag inte har men som jag förhoppningsvis ska få nån dag och då ska ni få ta del av alla roliga bilder som har tagits under sommaren tro mig det är en del haha! Nu ska jag försöka sova och ladda för skolan, puss

Poljubac

/e


AVSLUTNING PÅ SOMMARLOVET

idag var det kräftskiva då!
Träffade tjejerna vid 7 då det var inplanerat kräftskiva för att få lite avslutning på sommarlovet. Så jag malin virre carro hanna och maja satt oss och käka, ja käka dock pizza eftersom ja inte gillar kräftor men åt en av kräftorna vi var och fiskade för några dagar sen, var faktiskt gott! Senare kom också louise och hanna. Hade det trevlig och satt och prata och skratta åt gamla saker. Sen satt vi oss och kollade på alla kort som har tagits under sommaren och skrattade yttligare lite till och kändes lite sorligt att det är över men vet att vi kommer få ett ännu bättre sommarlov nästa år med utlandsresa och grejer, härligt! tyvärr kan jag inte lägga ut kort eftersom jag inte har några av dom fortfarande men det kommer det lovar jag dom korten vill ni inte missa! nu är det skola på tisdag, då kör vi igen, ska bli skönt saknar rutiner och folket, men dock inte pendlingen men det kommer vi med lite tur slippa snabbt!
Tack tjejer för en helt sjukt bra sommar men väldigt många roliga och sköna minnen. Har hunnit med det mesta allt ifrån festival till mysiga sommarkvällar, ni har verkligen gjort min sommar! älskar er

Nu sitter jag här och har tvättat bort sminket och sitter och gör grimaser för sammi i min web som jag inte har användt sen jag fick datorn men nu tvinga han mig tyvärr och får ja honom att le så är det värt det! Imorgon ska jag träffa sammi på förmiddagen sen blir det förhoppningsvis kolla lägenhet om vi har tur annars blir det upp på tisdag och kolla den kl 8 ist känns mindre lockande! sov gott!

emmelie innan - emmelie efter
nu bjöd ja riktigt på mig med en osminkad snygg bild!

Måste bara lägga till:
USAIN BOLT! vilken människa hur snabbt kan killen springa? det skulle bli jämnt att utklassa alla han är i en klass för sig finns ingen som han just nu! Jag är sånhär som blir så himla engagerad i alla turneringar och allt sånt och nu är det fridrottsvm och jag blir så engagerad, och älskar Usain Bolt så han är höjdpunkten på hela vm och han levde upp till allas förväntningar. mäktigaste


Poljubac


MAMMADAG

Idag har jag haft en riktig mammadag!
Började med att åka in till örebro och shoppa lite för mamma åker till malta snart och skulle ha lite nya kläder och då passade jag på att köpa på mig lite också bland annat , tights,trosor,jeansjacka,sjal och ett linne, kanske kan slänga i en bild imorgon eller nåt. Så gick där, käka lite och hade det gött innan vi tog bussen hem.
Sen när vi kom hem gick vi och jobba lite sen åkte vi hem duschade,fixade lite mat och har inte rört oss från soffan än. Så nu har vi tagit fram ananasen och ska precis sätta på en film, valkyria ville mamma se och jag sa inte emot så nu ska vi slå på den och hoppas att den är bra!

mamma med min lilla kusin

KRÄFTSKIVA?

Kräfttjejen överlevde natten!
Aa igår åkte jag carro virre och maja ut till carros stuga i bjurtjärn var det tror jag. När vi kom dit drog vi direkt och fiskade fisken till kräftburarna. Som tur var jag med och fick 15 av de 17 fiskar vi fick, who's the man?! Sen kom malin ut också så hämtade henne med båten och åkte ut till den lilla ön där stugan var. Sen kom carros pappa ut och visade oss hur man gjorde med burarna, tur var det för det hade vi aldrig fixat själv haha. La ut burarna och åkte till stugan och åt mat och spelade spel, riktigt mysigt.
Sen kl 11 var det kolsvart och då skulle vi ute och kolla burarna, satt där i båten med våra små ficklampor och va livrädda för att det skulle finnas kräftor i burarna. För er som inte har fiskat kräftor åker man och kollar burarna och tömmer ut dom kräftor som finns i sen lägger man i dom igen. Så vi fixade alla burar sen åkte vi tillbaka till stugan och skulle försöka sova några timmar innan det var dags för nästa kräfthämtning.
Sova gick väl sådär var varmt och trångt och ja sova i en stuga in the middle of nowwhere var väl inte skit mysigt haha. Klockan 4 var det upp igen och på med stövlar och fram med ficklampor. Ute var det så tjock dimma att man såg typ en dm framför sig så det var lite halvsvårt att hitta burarna men det fixa vi tillslut. Nu skulle vi också ta upp burarna för nu var det slut på kräftfisket så fixade det sen åkte vi in igen för att sova yttligare några timmar innan hemresan.
Vaknade, städade, lämnade burarna, åkte med båten till "bryggan", åkte hem, duscha och SOV! så himla trött var jag så jag total däcka så fort jag la mig ner. Det var iaf en riktigt rolig dag/natt och fick ju lära mig att fiska kräftor också, vi fick 6 kräftor så nån jättekräftskiva blir det nog inte, men vi fick ju en varsin iaf! Tack för en rolig upplevelse tjejer!

carro i båten

kräftburar

virre & malin, majas axel lite i bakgrunden haha.
Virre har massa andra kort men får tyvärr inte tag i dom för hon har inge internet men nångång kanske jag får bilderna kan ju alltid hoppas på det!

Nu sitter jag och väntar på min lata pojkvän men förhoppningsvis ringer det på dörren snart, så resten av kvällen ska jag mysa med han, ska bli jätteskönt har saknat honom!

Poljubac
/e.


KRÄFTFISKE VA DET HÄR!

Här hemma springer jag runt som en yr höna och försöker packa ihop lite grejer.. vet dock inte vad jag ska ha med!
Det är såhär att jag, carro, malin, veronica och maja ska ut till carolines stuga och fiska kräftor. Vi vet det låter lite udda men vi gillar att hitta på konstiga grejer och varför inte fiska sina egna kräftor till kräftskivan? underbart ju. Tyvärr är inte alla tjejer med men om det går bra kan man ju göra det till en tradition eller va säger ni? Vi ska iaf sova i carolines mormors stuga tror jag det är? det finns dock inget dass eller nåt så får väl se hur det går.. Sen eftersom ingen av oss har typ fiskat kräftor så kan det också bli en upplevelse, jag gissar på att några kräftor rymmer, nån kommer bli rädd skrika och ramla ur båten. för ja fick reda på att man måste åka ut i båt och lägga ut korgarna? sen under hela natten ska man åka ut och kolla dom? hur det ska gå till lär väl visa sig. Det ska iallafall bli sjukt kul och tror att kvällen kommer bjuda på massa skratt som alltid!
Om jag överlever natten blir det en uppdatering utav vårat äventyr imorgon,så nu får ni sitta hemma och hoppas på att vi får några kräftor så att det blir nån kräftskiva på fredag!


Poljubac
/e.


DANS!

För alla er som missade So you think you can dance idag (11 aug) ni måste se det här! Det är koreograferat utav gamla sytycd deltagaren Travis Wall och den dansas utav Jason och Jeanine. riktigt bra!


Jag själv älskar Brandon, tycker han är en av dom bästa dansare jag sett!
Dock finns det många sjukt bra dansare som Kayla (favorit tjej), Jeanette, Ade och Jason alla är underbara dansare! Men den här dansen var den finaste jag sett på länge, så sjukt bra första koreografijobb i so you think you can dance utav Travis. Nu sitter man här och är extremt danssugen!Skolan drar igång om en vecka, det är lite bitterljuvt. Ska bli kul och träffa klassen, komma igång med rutiner och DANSA! däremot att gå upp kl 6 är inte lika kul, men lägenhetsjakten fortsätter.
VILL DANSA NU!


Poljubac
/e.


SOLIGA DAGAR

Hej jag vet att jag inte har skrivit sen i torsdag mycket dåligt av mig jag vet det, förlåt!
Det har dock inte hänt så mycket så ni har inte missat speciellt mycket tror jag.

I fredags åkte jag och louise med pappa och min lillasyster och badade, både jag och louise tröttnade på att ligga hemma själva, blir ju så himla långtråkigt! Men blev inte kvar så länge eftersom solen försvann, tack för det. Åkte hem och gjorde mig iorning och hjälpte pappa med maten och väntade in älskling. Kändes som det var 100 dagar sen ja träffade honom kände hur hela jag lyste upp när han kom ut på baksidan, alltid lika fin som alltid, kändes skönt att träffa han efter en vecka med hostning och feber. Han får mig alltid att må mycket bättre.

I lördags var det 50 grader ute och då hade jag louise och carro bestämt oss för att åka och kolla på fotbollsmatch, självklart var det varmaste dagen på väldigt länge så när man kom hem var det bara att kasta sig i poolen. På kvällen kom det över lite folk och vi grillade lite och hade det lite mysigt, förutom alla 500 myggbett.

Igår blev det också solning och flytt till mamma. Så idag hade vi inte lika tur med vädret tyvärr så har suttit hemma, haft lite fotbad, lite hårinpackning och haft det skönt bara. Blir nog hemmakväll idag har så himla ont i ryggen så jag kan knappt gå rakt eller ligga ner, men förhoppningsvis blir det bättre eftersom jag har planer för veckans slut! Nu kom mamma hem och ser att hon behöver lite hjälp i köket så får väl rycka in!


hittade en jättegammal bild från mina fotbollsår haha, saknar alla!
malin, maja, JAG!haha, louise och madde

Poljubac
/e.


TEATERDAGS

Är det skönt med sol eller?
äntligen lite sol har väntat i en månad på sol, ett halvår känns det som! Men idag har jag legat ute här med lillsyrran och badat lite och haft det skönt i solen. Var också nere på stan en sväng och åt kinamat till lunch med louise, hennes mamma och bror, rulla hem därifrån sen..
Sen gjorde vi oss iorning och drog iväg till örebro för att kolla på bert. Var faktiskt riktigt roligt, skrattade riktigt ordentligen några gånger. Var väldigt roligt att se Olle, Adam och Calle som var med i pjäsen, olle som bert adam som åke och calle som torleif, dom var GRYMT bra. Var skönt att komma hemmifrån och får åka och göra nåt roligt också. Ne så hatten av för alla som medverka i berts bravader.

jag och calle i skolan för ett tag sen haha

Har hört rykten om att det ska bli fint väder imorgon så det är väl bara att hålla tummarna. Så imorgon blir det väl sola lite ska försöka ta mig ner till stranden med dom som har lust börjar bli lite långtråkigt att ligga här på dagarna, Sen får vi väl se ifall samire kikar in nu när jag har blivit frisk, får väl hoppas på det.
Nu ska jag byta om, ta en kaka,tvätta bort sminket och kolla på paradise hotel. puss och kram

Poljubac
/e.

COOKIES!

Äntligen lite sol!
Idag vaknade jag upp med solen i ansiktet och bara kände hur hela ansiktet lyste upp, fy vad härligt äntligen! Så idag har jag legat ute på altanen,lyssnat musik, ätit vattenmelon, solat och badat mycket härlig dag. Känner också att förkylningen är näst intill borta så det känns också skönt för då kan jag träffa älskling i helgen. Hade också tråkigt då åkte iväg och fixade lite ingridienser och tänkte baka lite, och eftersom jag är as dålig på att baka kakor tänkte jag att nej nu ska jag baka riktiga chochlet chip cookies and so i did! och dom blev GRYMMA! riktigt goda. Kände mig mycket stolt när jag visa dom för pappa, massa hasselnötter och choklad i, sweet!
recept; http://recept.nu/1.205878/recept.nu_redaktionen/efterratter_godis/efterratter_godis/chocolate_chip_cookies

Imorgon blir det att äta lunch med louise först senare på kvällen blir det in till örebro med louise, hennes mamma eva och mamma för att kolla på teater, bert. Tre av mina klasskamrater är med så hoppas att det kommer bli en jättebra show men om jag känner dom tre killarna rätt så blir det de!


Ånger
Gråt
Undran
Förtvivlan
Förlåtelse
Längtan
Smärta
Tankar
Hopplöshet
ånger ånger ånger..
Tiden läker inte alla sår


Poljubac
/e.

BORT MED FÖRKYLNING!

Godkväll
Sitter och skakar i sängen sådär lite mysigt efter en hemfärd från louise, åkte dit och kollade so you think you can dance och prata lite, mysig kväll.
Ja idag har jag fortfarande försökt bli frisk och nu har i alla fall febern gått bort och kvar är jag med snorningen och hostan men det är ett steg i rätt riktning, måste bli frisk så jag kan träffa älskling för saknar honom. Idag tog jag mig ner på stan med lillasyrran i alla fall så det va ju skönt att komma ut och roligt att göra nåt med ebba eftersom vi ofta inte gör så mycket tillsammans. Nu sitter jag och skriver med älskling, ska nog mysa ner mig och kolla på paradise hotel och sova tidigt idag så jag blir av med den här jäkla förkylningen!

syrran jätteglad! älskar dig

Poljubac
/e.

SLITEN

Jaha här ligger man i soffan as sliten och jätteförkyld härligt!
Då blev det sista festivaldagen igår då. Den mest misslyckade måste jag säga eftersom musiken var inget att hänga i julgranen, bara rock. Vi startade upp hos issa där vi fira henne för att fira henne i efterskott käka lite gott och föra lite. Drog oss ner till pip och resten av kvällen gick det undan. Mycket roliga inslag fanns under kvällen och några tråkigt, tex. att jag tappa mina solglasögon!
Efter så gick jag och mötte älskling så följde han med mig, mysigt mysigt! tror inte det finns nån bättre än honom eller? nej skulle inte tro det! sämsta med hela festivalen var faktiskt att han inte var där.. det bästa jag har!
Men det har varit 4 helt sjukt sköna dagar med världens bästa människor, nu är vi nog alla lite slitna men det var det värt! höjdpunkterna måste ha varit looptroop rockers, lorentz m sakarias och självklart TIMBAKTU! underbar var han! nu är det bara att hoppas att förkylningen går över, gissar på att my fat ass inte kommer lämna soffan många timmar idag, ha en skön söndag!

vilka är killarna?

louise christin carro virre jag, love u guys (inte alla tyvärr tjejerna på bild tyvärr)

Poljubac
/e.

Dream as if you'll live forever
live as if you'll die today.

RSS 2.0