STÄDAT OCH FINT

Onsdag var det jaa.
Började med en helt underbar sovmorgon, längesen jag kände mig så utvilad! Började dagen med första matte provet i matte B och kan ju säga att matte är inte min grejer. Har alltid varit bra i skolan och är fortfarande bra, men matte är verkligen inte min grej. Idag gick provet skit, så nu är det väl bara att hoppas på nästa antar jag? Sen blev det bara ett skit kort klassråd, och sen va det idrott. Eftersom jag inte kan vara med för axeln och just nu tån/foten så fick jag gymma vilket var riktigt tråkigt idag faktiskt, men på fredag är det oirentering och då kanske det kan vara bra att vara skadad eftersom det kan inte finnas något som är tråkigare? kommer någon på nåt tråkigare än oirentering så skriv gärna det till mig!

Åkte hem själv idag eftersom louise skulle hem över dagen och natten så hon kommer hem imorgon. Har uträttat ganska mycket idag. Kom hem och skrev klart min novell och sov nån halvtimme. Sen skulle jag ner och tvätta men då va det en tant som hade kollat fel på sitt datum och jag hade inte hjärta att be tanten gå ut så hon fick tvätta, så jag fick byta tvättid. Men istället gick jag upp och städade heeeeela våran lägenhet, så nu är det rent och fint i våran lilla bostad. Sen har jag försökt läsa ut svenska boken, duschat, ätit, kollat tv osv.
Hur bra är det inte att Greys anatomy har börjat igen? god vad jag älskar det. Kan man kolla på ett enda avsnitt utan att gråta? nej. Helt underbart program, bästa är att det är helt eget också finns inget som påminner om det, det gör det så himla skönt. Fast måste säga att det har varit lite tomt här ikv utan Louise men imorgon är hon ju tillbaka igen, yey.
Har precis kollat idol och sett Erik och Rabih gå vidare, sjuuuuukt bra! Rabih steg så sjukt mycket i mina ögon, sjukt söt, bästa rösten och klockren låt, så får han gärna fortsätta. Fattar inte hur dom kan välja till iår, tycker det är så sjukt många bra? tycker domarna ska ta tillbaka carl,rasmus, eddie, moa .. ja ni hör finns hur många som helst! Ska bli kul och se va det blir för startfält tillslut.
Imorgon blir det nog en helt vanligt torsdag, har balett och produktion imorgon. ser inte fram till baletten har ont i hela kroppen verkligen, men får väl plåga sig igenom den antar jag. Fattar inte förut tycker jag det va så himla kul nu är det plåga, men det är bra träning man får tänka på det.
Väntar på att bebis ska komma hem från sin träning sen ska jag lägga mig och sova för imorgon är det ingen sovmorgon inte, nepp upp och hoppa med tuppen.


Check it out.
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235261&renderingdepartment=2.34558
Rabih Jaber - With you Idol 2009

Poljubac
/e.

KHOSRO ADIBI

Här sitter jag med skadar och ont lite överallt.
Har varit en helt stört uttröttande dag. Började kl 8 och idag var det verkligen en plåga att komma upp ur sängen, hemskt! men upp till psykolgi var det. Sen var det att åka till svänghjulet för dagens danslektioner, och idag hade vi gästlärare. Khosro Adibi, en jättekänd koreograf i modern som har jobbat över hela världen. Så idag hade vi först en lektion med bara floorwork. två timmar med bara rullande på golvet. efter den var det 2 timmar med bara lyft. Skit lärorik dag. Jättebra träning verkligen och hur bra lärare som helst, fast han pratade engelska så lärde han ut jättebra. Men nu sitter man här och har ont på alla ställen som sticker ut lite och min axel går åter igen inte ens att använda. Vet inte om jag har skrivit det i bloggen, men för ca två veckor sen så sträckte jag ett ledband i axeln och nu är det värre igen efter dagenslektion, och nu gjorde jag också något med nåt ledband i tån eller trampdynan haha :) hatar att vara skadad, lyckas alltid bli det också.
Efter skolan skulle vi ha dansat med gruppen men jag och louise behövde verkligen hem för att plugga till matteprovet imorgon, matte b är inte min grej. Så vi körde bara lite uppvärming och styrka innan vi var tvungna att dra. Men fattar nog ganska mycket nu iaf det känns bra, men det betyder oftast att det kommer gå åt helvete men man får väl hålla tummarna antar jag. Nu ska vi kolla klart desperate housewifes och duscha, sen blir det nog sängen för min del. Sovmorgon till 10 imorgon. underbart


Khosro adibi

Poljubac
/e.

NU ÄR JAG PÅ G IGEN!

Förlåt för min sjukt usla uppdatering. Har bara inte haft lusten eller tiden känns det som, men nu ska jag absolut börja ta tag i bloggen, ska också försöka att ta mer bilder för det har det också varit dåligt med. Men vart ska jag börja då? veckorna är inte så intressanta. Det har varit plugg,städning,diskning,tvättning osv.
Kan ju i alla fall berätta att det inte blev något med vårat gig tyvärr pga lokalkrångel och grejer, var väldigt synd eftersom vi hade tränat sjukt hårt inför det men förhoppningsvis kommer dom fixa ett annat gig åt oss så nu går vi och väntar lite på att få höra om nåt nytt hoppas på något snart!

Sen blev det ju äääääääntligen helg!
I fredags åkte vi hem till vickan som bor långt åt helvete. Så fick skjuts dit, hade köpt med pizza,ben and jerrys och lite annat smått och gott. Så där ute på landet satt vi och hade det mysigt. Satt ute och prata och skratta. Sen kollade vi också på män som hatar kvinnor. Måste säga att det är ju en sjukt bra film men det är så många som har sagt så mycket bra om den så man hade väldigt höga förhoppingar och vet inte, kanske inte blev besviken men aa lite bättre hade jag kanske väntat mig, men fortfarande en sjukt bra film!
Sen sov vi kvar hos vickis, och fick skjuts hem halv 8 på morgoen och då var det bara hem, upp och hämta tvätt och ner i tvättstugan. Aldrig mera tvättid på lördagar kl 7!

nela, jag, lou & vickan

jag, lou och louise.

jag, lorena, johanna och nela.

-Tack för sjukt bra kväll tjejer!

Sen på lördag blev det dags att åka hem till kga för att träffa pojken min. När jag kom hem så gick jag först ner på stan och tog en fika med mamma och lillasyster. Sen åkte jag hem för att färga håret. Skulle bli rött men nu är det bara skit lite rött så om några veckor blir det att färga det ännu rödare!
Sen lite senare kom min älskling, och vi åkte hem till pappa. Sen kom också mamma och lillasyster så hade en helt underbart skön kväll med familjen och min älskling. He's the best

Söndag åkte jag och jobbade med pappa innan han släppte av mig och älskling i karlberghallen. De hade seriepremiär i söndags och självklart skulle jag se den, missar aldrig deras hemmamatcher. Dom fick tyvärr stryk men måste erkänna att det andra laget var bra. De var KFUM Karlskoga - Sigtuna och de förlora typ med 30-40 poäng. Men kul var det, sjukt längesen jag kolla basket och såg baby spela. Fan att jag är så feg annars hade jag börjat spela, ser så sjukt kul ut och saknar att hålla på med sport. Men det känns så sent att börja nu, och i örebro dom är väl säkert skit bra haha? :) aa jag skulle vilja i alla fall men får väl se hur det blir med den saken, vad tycker ni?

Sen åkte jag hem till mamma och hade lite mys med henne innan jag åkte hem till min kära louise och våran älskade lilla lägenhet. Älskar mamma, är det något jag saknar med att bo hemma så är det att sitta och mysa med henne men som tur är så träffas vi så ofta ändå. 

Bra helg med mycket bra folk. Nu är det tillbaka till verkligheten och skolan. Idag var det skolfoto och kan inte tänka mig att jag lyckades bli bra idag heller. Nu blev det ett väldigt långt inlägg men hade ju mycket att ta igen!

Poljubac
/e.

SKÖNASTE HELGEN

Fredag
Åkte hem till pappa med louise och gjorde oss iorning inför malins "party" temat var vacker, vilket betydde osminkat,ofixat utsläppt hår och myskläder. Så där satt vi tjejer och såg ut som man gjorde i 3an. Väldigt mysig kväll var det i alla fall med god mat,skratt,skvaller och spel. Gud vad jag hatar att vi inte ses oftare allihopa, men som tur är så har vi det ju förbannat kul när vi väl gör det i alla fall! togs inga kort under kvällen eftersom ingen kände för att visa upp sitt snygga ja framför en kamera. Men vi hade en sjukt bra kväll, älskar er.
Lördag
fick ingen sovmorgon eftersom jag hade lovat att kolla min systers sista fotbollsmatch. Men det var värt det eftersom hon var riktigt duktig och var kul att va med mammsi och pappsi. Sen åkte vi hem till pappa och kollade gamla vidior på pappa från när han spela hockey och alla gamla hockey minnen bubbla upp till ytan. Satt där och var nästan tårögd vid tanken på hur många underbara tider man har haft i den där ishockey hallen och hur problemfri man kände sig under dom där åren. Gud vad jag saknar min barndom, hade den bästa någonsin skulle gärna leva om den 100 ggr om.
Senare på kvällen kom min älskling och spenderade kvällen med mig. vi åt,bakade chockladbollar,prata och skratta och kolla house of wax, snäll som han var så drog han mitt i filmen tack för det! Sen så fort han stängde dörren kände jag hur tom jag blev. när han går är det som han tar en bit av mig med sig och jag bara vet hur länge det kommer kännas tills jag får träffa han igen. Ni som har känt känslan av att ni skulle kunna göra vad som helst för en person vet hur underbar den känslan är, och varje gång jag kramar den här underbara killen så bara fylls jag upp med den känslan av att jag skulle kunna göra vad som helst för honom, när som helst. Han är bara så underbar så om jag kunde skulle jag spendera varenda minut i mitt liv med honom.


<3

Idag (söndag)
Tog sovmorgon, sen drog pappa och jag iväg för att städa kontoret , lite extra pengar! Sen åkte jag till mamma och var där en stund innan jag satt mig på bussen för att åka hem till örebro. Mamma, Pappa och ebba följde mig till busstationen och jag sa hejdå till dom och satt mig på bussen. Love my family! Då inträffade något jag aldrig trodde skulle hända, jag ville faktiskt stanna kvar i kga. inte för själva kga utan för att jag kände hur skönt det var att va hemma. Va verkligen helt underbart men samtidigt det är skönt att bara komma dit ibland det gör väl att det känns extra skönt?
Kom i alla fall hem hit och lämnade grejer innan jag gick och handlade. Sen drog jag hem och började fixa ihop tacos. Sen kom louise hem och då kändes det inte lika tomt haha. Sen dess har vi suttit här i soffan och glott på tv, riktigt skönt faktiskt. Men nu har jag så ont i armen så funderar på att ta en alvedon och sova lite.
Hoppas ni har haft en lika mysig och skön helg som jag har haft.

Poljubac
/e.

GRATTIS (i efterskott)

Såg nu att mitt grattis inlägg till malin som jag skrev för några dagar sen inte har publicerats så nu gör jag ett nytt försök då! (det skulle publicerats 14 sep)
GRATTIS PÅ 17ÅRS DAGEN (i efterskott) VÄRLDENS BÄSTA MALIN !
Hoppas du hade en jättebra dag och imorgon kommer vi och grattar dig! älskar dig

AXELSKADA, PERFEKT

Nu har det hänt grejer! ...typ
Igår var det "risiaden" i skolan. Det var idrottsprofilen som hade ordnat en aktivitetsdag för oss 2or. Det gick ut på att man först och främst skulle vara utklädda och sen var det tävlingar som hoppa säck,bollkastning,fotbollsstraffar,dragkamp osv. Det flippa ut lite i slutet och det blev danstävling och grejer och självklart vann vi, vi är ju esteter! kom dock 2a i hela tävligen men lovar att det fanns ingen klass som hade roligare än vi hade, vi har alltid roligast that's it! Förövrigt så var vi utklädda till ninja turtels och självklart satasade vi stenhårt och hade en sjukt roligdag, tack för det alla!

såhär snygga var jag och louise hela dagen (vi var inte ensamma!)

Efter risiaden åkte vi hem och sen kom våra mammor och vi gick ut och åt och hade lite mys. Jag skadade dock min redan skadade axel igen så kunde inte röra armen det kändes ju lite mindre värt. Men var en väldigt lycklad gårdag.

Idag började dagen med balett vilket jag var med på fast ja hade armen i en sjal hahaha :) var tvungen att hitta ett stöd att ha armen i och man tar vad man har. Sen var det produktion fick se alla halvklara danser och det verkar som att det kommer bli en riktig succe mer säger jag inte nu! Fortsatte med vanlig skoldag sen åkte vi hem och käka lite, sen drog jag iväg till sjukhuset (louise var så snäll och följde med mig). Fick bara vänta i typ 40 minuter? hur skönt som helst när ja satt med knät fick ja va där i 8 timmar så. Pratade med läkare, sen drog jag hemmåt. Jag har tydligen en rejäl sträckning och troligtvis sträckt ett ledband i axeln. Men ska vila den några dagar sen kan ja använda den ordentligt igen, men om det inte har blivit bra på en vecka ska jag dit och röntga så nu får ni hålla tummarna!
Nu ska ja packa lite och så eftersom det blir en helg i kga nu. Malin har fyllt så det blir mys hos henne imorgon och sen mys med älskling på lördag, wonderful!

Poljubac
/e.

GAMLA BILDER

För att följa upp lite om igår att man saknar grejer kan jag ju bara lägga till alla visst saknar man nästan alltid gamla tider? Satt inne och på min mosters facebook och hon hade lagt ut lite gamla bilder på släkt bland annat och kände att jag var tvungen att dela med mig av dom på bloggen.


moster sandra, mamma, moster vesna och mormor

min kusin tony på sin konfermation för massa år sen

kusin michaela, kusin denise, lillasyster ebba och jag på tonys konfermation

min pappa, är mycket stolt

lillasyster och jag. saknar dig faktiskt nu när jag har flyttat
(mamma om du läser det här kommer du ihåg dom där gräsliga köksluckorna?blä!)


Gud det är så himla kul med gamla bilder haha :)
Har i alla fall varit en bra dag med mycket dans både i skolan och gruppen skönt! Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Imorgon är det "aktivitetsdag" i skolan ska va utklädda till turtels wihow. Sen kommer både min och louise mamma in och hälsar på så går ut och äter eller nåt mysigt kanske puss på det.
Nu är det så sjukt sägen för är sååååå trött, underbart med sovmorgon imorrn!

MAN MÅR NOG VÄLDIGT BRA ÄNDÅ!

Ja ännu en kväll då man sitter här med lite kaffe och myser framför tvn med min favorit louise.
idag har det väl inte varit något speciellt, vanlig skoldag och sen tillbaka till svänghjulet och dansa med " the old fabulous" det är så att vi har fått ett gig i halmstad 26 september, det är ken rings realese party som vi har fått en inbjudan att uppträda på och självklart tacka vi JA! så nu har vi samlat gamla gänget för ett sista uppträdande och idag kom vi på lite nytt intro osv. det känns bra känns som det kommer bli ett bra avslut. Förövrigt ni som är nyfikna så sa jag ju att vi har bestämt oss för 2 nya tjejer och det blev vickan och sara och det är vi skit nöjda med så efter det här nu så börjar nytt med kulturnatten som mål! on our way to the top

men förövrigt vadär alla på för humör ikväll? själv måste jag nog säga att jag mår jävligt bra, visst allt kan inte va perfekt, men jag har underbara vänner, världens bästa pojkvän, bor själv med min bästa väninna, skolan går bra och dansen går bra. Sen finns det ju såklart lite jobbiga grejer men kommer det inte alltid finnas nåt som inte är precis som man vill. Visst jag saknar min pojkvän varje dag, jag saknar mina kgatjejer, jag saknar familjen, och massa massa andra människor! och man kanske inte alltid har så mycket pengar och tid som man vill men man får det att funka om man försöker göra varje dag bra eller?
Ville bara säga att jag nyss satt och läste min kusins blogg och guuuuud vad jag saknar honom. Det är så att jag har en kusin som är 5 år äldre än mig och han bor i hällefors. När jag va liten så va han min absoluta idol och förbild, han var hos oss nästan jämt och det var tillochmed så att det började säga att han var min storebror. Kan inte finnas någon kille som är som han, och även om man inte träffas så mycket så har jag fortfarande ett speciellt band till honom. Vet att han har det lite tufft nu och vet inte om han läser det här men om du gör så ville jag bara säga att jag verkligen saknar att träffa dig så synd att man inte ses oftare och vet att du kommer klara det här br, känner dig som person du klarar allt!


(helt random bild)

Nu blir det lite plugg innan sängen är sjukt trött så idg blir det sängen innan kl står på 00.00

Poljubac
/e.


SAMIRE EKANAYAKE<3

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?


You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.

Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.

And How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

ÄLSKAR DIG

ANDERS BAGGE!

Jaha här sitter jag i soffan och lyssnar på musik och skrattar för mig själv åt sjukt roliga vidior!
Väntar på att louise ska komma hem hon har dragit ut för ett kort lite ärende haha. så istället sitter jag och skriver med min baby.
Varit en vanlig dag idag med, förutom att jag hade sovmorgon till 10 idag sweeeet! Sen hade vi en trevlig skoldag innan vi satt oss på cyklarna och cyklade hemmåt. Åkte hem och städa och plugga lite innan mamma, pappa och syrran kom. Vi gick och handla lite medans pappa satt upp lampor, nu är det riktigt hem trevligt och inte alls mycket som fattas! Sen lagade vi mat till alla och kollade fotbollen. Sen var det ju då idoldags. Hittade några riktigt bra idag, tex hon rocktjejen som sjöng alicia keys? mmmmh. och sen han tjocka killen överraskade han som sjöng halleluja? bra skit! sen finns det ju några riktiga pajaser men utan dom skulle det ju inte vara idol? min absoluta favorit måste ju i alla fall vara ANDERS BAGGE! underbaraste gubben han skulle jag vilja ha en kram utav!

Nu kom louise hem så ska mysa lite med henne och sen bädda ner mig i sängen.

Poljubac
/e.

SEXY BITCH

Heeeeey.
Ja idag var det en helt vanlig tisdag igen då. Började med psykologi, sen var det street, produktion och MUD. heldag på svänghjulet alltså.
Idag var det alltså dags för vår dansgrupp Fabulous audition, lite exited! Vi sökte alltså helt 2 medlemmar och hitta vi dom? ja vi hitta 2 och vi har enats om vilka det är nu och så men... officiellt blir det imorgon så ni som vet vilka vi är och är lite nyfikna får vänta till imorgon!
Åkte sen hem och kollade idol, duscha, plugga lite osv och nu har jag landat i sängen. Väldigt kallt i mitt rum nu så idag är det både byxor och tröja på innan läggdags haha :)
Har inte så mycket mer att säga idag faktiskt så avslutar med vad som kan vara skönaste låten just för tillfället:


Nu ska jag stänga av datorn och sova, sovmorgon imorrn till 10 för skönt! + kort dag, sen kommer pappa hit och sätter upp lampor och lite grejer ska bli kul och träffa han, förhoppningsvis följer mamma och syster med också! lär jag ju upptäcka imorgon. nu tack och godnatt för mig

Poljubac
/e.

Kom på nu att jag hade fått nån fråga igår hur jag alltid kunde hålla mig så brun och fräsch jämt haha, och vad jag använder för smink.
Kan ju bara säga att just nu är brännan kvar från sommaren (flagnar dock hur mycket som helst) men annars är jag lite naturligt brun eftersom min mamma är utländsk så har fått lite pigment från henne, och under de mörkaste vinterdagarna kan jag leta mig in till ett solarium.
Jag sminkar mig faktiskt inte så mycket utan använder bara ett solpuder, ögonbryns penna och mascara i stort sätt. Jag ser skit rolig ut när jag sminkar mig mycket och därför har jag ofta en väldigt naturlig sminkning.
Så nu vet ni det, puss

EN VECKA

Jobbigaste och stressigaste dagen på länge!
Började halv 9 med engelska prov härligt, men kände ändå att ja kunde nåt den här gången. Sen flöt dagen på med 3 timmars s-block och iv-val psykologi på virginska. Sen cycklade jag och louise till willys för att handla lite typ sköljmedel,tvättmedel (så att vi kan tvätta) flingor, sås , mjölk osv. Sen drog vi direkt till svänghjulet för att träna lite. Gick igenom danserna lite (ska lägga upp vidior när jag kan). Lorena va där och hälsa på lite var sjukt kul att se henne saknar henne något grymt mycket, seriöst det är sjukt hur tomt det är utan henne, så ja det här visste du säkert redan men saknar dig gumman! 
Åkte sen hem och plocka in mat, lagade mat (korv och spagetti) enkelt och gott, käka och sen satt oss och plugga. Bra av oss idag faktiskt! fick i oss lite kakor och gott för att fira att vi har bott här en vecka idag,sweeet! trivs så sjukt mycket i våran lägenhet kunde inte ha blivit bättre!


SAKNAR DIG

första väldigt vackra bilden på oss i lägenheten

Nu har jag krupit ner i min säng, och sitter och skriver med louise som sitter i vardagsrummet och lyssnar på indisk musik. men nu är det natten som gäller!

Poljubac
/e.

SAKNAR ÄLSKLING

Har haft en sjukt hektiskt vecka och det har tyvärr tagit ut sin rätt på bloggandet.
Har haft mycket och plugga, sena dagar, hemma över en natt, västerås över helgen osv. Helgen har det varit mycket pluggande och grejer. Men på torsdag drog jag mig hemmåt för städjobbet och för att träffa älskling. Undrar varför det är så att även om man bara brukar träffas en gång i veckan så saknar jag han ännu mer bara för att vi inte bor i samma stad, lite konstigt att det är så. Men får vänja mig att sakna han som en galning för det är så det kommer bli.
På fredagen drog jag raka vägen till västerås för att hälsa på moster och hennes sambo och deras lilla bäbis. Har varit där hela helgen och tagit det lugnt bara, så himla skönt. Älskar att va där man känner sig så sjukt hemma och skulle kunna sitta och prata med min moster, sandra hur länge som helst hon känns ibland mer som en storasyster fast det skiljer typ 15,16 år. mmh älskar't
Åkte hem idag till min mysiga lilla lägenhet idag, och möttes av louise louise vickan och simon. Känns skönt att vara hemma. Har fått lite gjort idag idag, och gjorde faktiskt våfflor idag till mig louise och simon och dom kan verkligen intyga att mina våfflor var lyckade!
Nu sitter jag och skriver med min älskling på msn samtidigt som vi kollar på hundtricket, taxi chauffören kan ju vara den skönast snubben någonsin! Kan säga att jag saknar sammi redan och sitter typ och räknar timmarna tills jag får träffa honom, men förhoppningsvis kommer han och deno hit i helgen, längtar!

Förövrigt så har jag och älskling varit tillsammans i 46 månader i lördags! 2 månader kvar sen kan vi säga 4 år älskling! du är det bästa jag vet, du är mitt allt saknar dig jämt!


Nu ska jag gå och hämta en apelsin och kolla klart filmen!Puss och hej!

Poljubac
/e.

RSS 2.0