LOVE MY MAN!

Nytt kommit hem till mammas place. Skönt var längesen jag var här känns det om fast jag byter varje vecka.
Har precis myst ner mig i soffan var faktiskt ganska frusen efter att ha varit ute med älskling. var skjut varmt först men så fort solen går ner så blir det inte lika varmt längre.
vi spelade basket och satt och prata och käka äpple haha. Har fortfarande lika roligt med honom fast vi har varit tsm så sjukt länge. we'r soulmates! Sen skjutsade han hem mig på cykeln, helt underbar kväll.
älskar att bara vara i hans närhet han är så sjukt perfekt den enda jag kan se mig själv med, vill aldrig vara utan dig kommer aldrig klara mig utan dig. Älskar dig

Föresten så är den här killen helt sjuk! han är sjukt bra också! hans tjejröst herregud lyssna bara här på när han sjunger whitney hustons will always love you, det är ÄKTA talang
http://www.youtube.com/watch?v=pB1kXDVRHaY
(ska börja lägga upp vidior direkt när jag lär mig haha)
Nu ska ja mysa ner mig i sängen snart istället.

poljubac
/e.

TOUCH MY BODY

UNDERBAR dag! sånna här dagar borde det finnas fler utav. Pratade ihop mig med Louise så drog vi ner till näset för första gången i år! Låg där nere och prata, sola, lyssna musik, och badade! första gången i år faktiskt, ovanligt sent. Tyvärr så är vattnet så äckligt så att man inte kan ligga i mer än 10 sek. 
Sen kom killarna ner och spelade basket, sen kom dom och la sig hos oss. Låg och hade det trevligt och badade, fast inte Sammi eftersom han hatar vattnet! Sen drog älskling tyvärr men Haris och Anel kom ner en sväng också.

Har duschat nu och ätit lite morsdagsmiddag med familjen. Har packat också himla tråkigt men ska bli kul att flytta till mamma en vecka nu. Kommer bli härligt vecka, inte mycket att göra och skolavslutning himla skönt.


innan örebro igår

louise, johanna och louise innan uppträdandet

shirvan va fly idag

Louise och deno!

Nej nu ska jag dra på mig lite kläder sen gå till älskling sen ska vi spela basket.

poljubac
/e.

GET YOUR FREKUM DRESS ON

Helt underbart skön dag, bästa vädret varför är det inte här året om?
Tog en låååångpromenad förut ,gick nere vid näset var faktiskt sjukt fint idag utav någon anledning. Gick hem och tog en skön dusch och myste ner mig i soffan med pappa med resten utav min ben and jerrys glass, bästa med dom är att dom räcker så sjukt länge!
Låg och kolla lite på robinson finalen och sen på någon ganska dåligt film. Helt slut idag efter uppträdandet och allt så somnade i mitten utav filmen, så när jag vaknade fattade jag inte ett skit. Nu ligger jag och kollar på Kocken, ingen bra film alls men hittar inte dosan! Var inne på louise blogg nyss och hittade lite bilder från idag så passade på att sno dom utav henne, just so you know lou haha =)



streetpart

solen i ögonen lou?



dancehall!



everybody who represented Pennybridge hip hop house

får se om det kanske kan komma upp yttligare lite bilder om det finns några extra bra. ska försöka få tag i en vidio också, fast det kanske inte var vårat bästa uppträdande är det ändå fun to watch? or?

Ligger och väntar på att älskling ska komma hem, sen ska jag nog sova för är grymt trött och ska upp tidigt imorgon för ryktas ju om att det ska bli väldigt fint väder? hope soooo! have a good night.

poljubac ♥
/e.

SHAWTY WHERE YOU AT

Sitter i soffan har precis fixat lite mat till mig själv. well done emmelie. Idag va det uppträdande på stadsparken..
Sjukt varmt, trä golv, liten scen. but it's fine. Hann ligga ute och sola några tmmar i alla fall innan det var dags att åka in.
Sitter nu och funderar på vad jag ska ha för mig ikväll..

Ska i alla fall ut och ta en promenad snart, så himla fint väder så vore ju nästan olagligt att inte gå ut och gå. sen blir det väl en lång härlig dusch så får vi väl se vad kvällen slutar med, förhoppningsvis något mysigt

xoxo
/e.

NIGHT TALK

02.50 står min klocka på nu och min man har precis lämnat mig själv kvar här. helt sjukt hur jag fortfarande saknar honom så fort han går utanför dörren efter 3 ½ år, but he's the man, he's my man!
vi fortsatte kvällen med att kolla tv, mysa, tjocka i oss massa onyttigt och senaste timmen spenderade vi åt att bygga pärlplattor! jag har haft ideen nu att göra min egna örhängen med pärplattor, men kan säga att det är lättare att ha ideer än att göra dom! men har kommit igång nu så har ni tur får ni se ett par inom en snar framtid!

Imorgon skulle jag helst vilja ligga i solen hela dagen, men ska in till örebro och uppträda med fabolous på yeahfestivalen vilket också ska bli riktigt roligt. Hoppas det är bra scen bara och att ingen svimmar under dansen skulle uppskattas. Om ni bor i örebro sväng gärna förbi och titta!!
Stadsparken 15.00.

Nu tror jag att jag ska ta några sista skedar av min underbara ben and jerrys glass, helt underbart god kan inte få nog skulle kunna äta ihjäl mig! okej alla deras smaker är goda men den här tog första platsen, inte lika mäktig utan mer sommrig vilket passar bra nu.
så nu ska jag krypa ner i min säng äta lite glass och tänka på min älskling!

I found heaven on earth
you are my last my first
LOVE MY SAMIRE!


rekomenderas STARKT!

SUMMER IS INCOMMING

Ligger i min säng med min älskling bredvid mig! inte träffat han på 2 jätte jätte långa veckor så verkligen ren lycka att få träffa han idag. Pappa fixade grillat idag så vi käkade lite, sen spelade vi lite basket och lite boll på min baksida. Eftersom han är basketspelare är jag ganska chanslös på basket, men i fotboll hänger jag med i alla fall!

I övrigt hade jag sovmorgon imorse himla skönt! mindre skönt att sitta inne på en 2 timmar lektion när det är strålande sol ute, vill hellre ligga på altanen och sola. Kommer ju bli jättefint väder imorgon med men då är det uppträdande på gång. STADSPARKEN 15.00 BE THERE
Men skönt med lite sol i alla fall så man får lite sommarkänsla. Va uppe på stan en sväng också och sedan blev det lite dansträning inför imorgon.  Är inte alls lika sugen på dans längre men kommer väl tillbaka efter lite uppträdande och sådant får vi hoppas.

Nu ska ja mysa ner mig i sängen men min älskling och min ben and jerry's glass, strawberry cheesecake. YUMMIE



såhär cool är jag när jag väntar på bussen..
bebis!
jättekul att kasta bollar på mig

bebis stylar för mig :)

haha sötaste! vart är bollen älskling?

xoxo
/e
.

FINALY!

welcome!
många har tjatat so here I'am blogg.se!
Har varit dyng kass på att fixa iordning mina bloggar så varje gång jag har gjort en blogg har det slutat med att jag har tagit bort den, men nu har jag fått hjälp av Bella så tack för det!

första inlägget nu då, känner pressen haha..
Nejdå men idag var jag typ såhär nära att inte åka till skolan,men kom då på att jag hade ett datorkunskapsprov som jag inte har gjort så det var bara att stiga upp 06.00 och dra iväg. Provet gick åt helvete så bye bye VG i datorkunskap..
Efter skolan åkte jag med Louise och hennes mamma till marieberg var på jakt efter avslutningsklänning. Känner verkligen att klänning inte är något för mig just för tillfället så köpte en snygg vit tröja istället och shorts så får bli det iår faktiskt går ju bara ut 1an iaf.
Shit inte ens en vecka kvar nu till första året är avklarat, sjukt kallt ute känns inte ens som det är sommar!
Nu sitter jag här 11.15 och kom på att jag har en balett "läxa" att skriva rent, så i'm out.

xoxo
/e.

jarrå!!

emmelie börjar blogga, tjohoo!

RSS 2.0