GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLASYSTER!

Är det vi som har lov nu eller?!
Idag hade våran kära skola något vi kallar för Gambiadagen. Vi har ett samarbete med en by i Banjul och varje år har vi en dag som vi gör olika aktiviteter och samlar in pengar.
Och idag började vi dansare i aulan då vi skulle dansa afrikanskt på alla 3 gambia peppen. Innan vi några dansar,några trummare och en sångerska iväg på stan för att fixa ihop lite pengar. Tyvärr fick man ju inte vara inne på tex. krämaren eller nåt så det var ju as skön att stå ute, kommer va så sjuk imorgon! men vad gör man inte för att samla in pengar till sånt? man gör allt. När tiden var slut tog vi bussen till skolan och lämnade in våra 600 kr. föresten så lägger SIDA till 9kr för varje kr vi samlar in, så våran lilla grupp fick ihop 6000 för att dansa i 2 timmar typ. bra av oss tycker jag allt.
Sen åkte jag hem och packade, och sen hem till kga. Min lillasyster fyller år idag och jag hade lovat att komma men då kom jag på den brilijanta iden att lura både henne och mamma och säga att jag inte kunde komma, och det lyckades för när ebba öppnade dörren och såg mig så hon ut som ett stort frågetecken. Sen kom det lite folk hit och det var fika och mys, mycket härligt. men gud vad jag vill fylla år! GRATTIS LILLASYSTER


dansar för gambia: louise louise emma och jag (bild från louise)

vårat härliga gambiagäng! (bild från louise)

Sen nu sitter jag mamma och ebba här och kollar på film. Som nu är slut. Kan inte påstå att jag har kollat mycket utan har suttit och kollat på kläder och annat kul, är så sjukt taggad på ny stil, och det kommer jag få sakta men säkert. Inte direkt så att man har pengar så man kan köpa en helt ny garderob tyvärr..

Imorgon är det FN dagen i skolan, och då är det massa uppträdande (bla. från oss) och sen är det lov! helt underbart!
FÖRESTEN så var risbergska skolan med på tvärsnytt idag, eller dom hade filmat lite ute på stan när vi samla in pengar. Vi var med några små snuttar, det var ju lite kul i alla fall haha :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Poljubac
/e.


HATAR SPINDLAR

Gud vad dagen har gått snabbt?
Började halv 9 , kändes hemskt att gå upp och se louise ligga i sin säng och veta att hon får sova ända till halv9 :(
gick runt lite här hemma och tyckte synd om mig själv. Sen drog jag iväg till skolan och kände hur jag piggna till, men direkt när jag kommer dit så står alla esteter och skriker vid estetkorridorerna, och det visar sig att det var världens största spindel på golvet (asså världens största, som en harkrank fast tjockare) och fick tårar och hjärtklappning eftersom spindlar är typ det värsta jag vet, och kände hur min livsglädje skönk åter igen. Sen rullade lektionerna på och avslutades med psykologi prov som jag skulle kunnat skriva på i 2 timmar kändes det som. Men en lång dag som kändes relativt kort tycker jag allt?
Sen drog jag och louise upp på stan och käkade lite på la baugette innan vi drog hem till vårat lilla kryp in. Kvällen har inte varit speciell, pluggat lite, kollat tv sen kom angelo en liten stund och hälsa på oss.
En dag närmare helg i alla fall det är ju något eller hur?


 SÅHÄR kände jag mig idag! (snodde kortet vickis :$)


Poljubac

/e.


FÖRLÅT!

världens sämsta uppdaterare ja det är jag det. ber så hemskt mycket om ursäkt, ska blir bättring ska bli så sjukt mycket bättring lovar!
Förra veckan tänker jag inte ens gå igenom, sjukt jobbigt vecka med mycket prov,redovisningar och arbeten. Men imorrn är sista ansträgningen sen är det ganska lugnt fram till efterlängtat höstlov!

Det här helgen har varit riktigt skönt faktiskt, Satt mig på bussen hem i fredags för att träffa älskling. Hade sovit dåligt och var allmänt tjurig så var väl inte riktigt som jag brukar vara men hade i vilket fall som helst en jättemysigt kväll med älskling och det är fortfarande lika hemskt att säga hejdå till honom.
På lördagen åkte jag hem till min kära mor sen tog vi en riktig långpromenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Ibland saknar jag henne så himla mycket, vi träffas alldeles för lite. Men är så glad att jag har henne som mamma, finns ingen bättre. MÅSTE GÖRA MER SAKER IHOP MAMMA!
Efter promenaden gick jag förbi farmor och farfar och fika lite innan jag drog hem, slängde ihop mina grejer och satt mig på bussen med louise hem till örebro. Vi fick med oss hennes vovvis selma hem, sjukt mysigt vi vill ha henne här jämt haha, sötaste hunden :)
Drog hem, bytte om osv. sen drog jag och min kära väninna och åt jätte nyttig mat tssh. Va iaf sjukt gott och trevligt. Fick självklart med oss lite smått och gott hem också, är det lördag så är det! Senare fick vi besök av 2 roliga snubbar, andres och jay hitta hit till vårat lilla hem. Sen satt vi och spela spel (med andra ord hette det tror jag?) och spelade kort. Självklart var vi ju bäst, synd bara att killar måste fuska för att vinna..
Klockan 4 kom jag och louise äntligen i säng något övertrötta efter en trevlig helg.

Idag var det bara upp och hoppa igen och åka till kumla för att kolla sammis match. Vi vill tillägga att vi hittade till hallen helt själva! Tyvärr förlora dom, men älskling var sjukt bra och fick ju lite pussar så det va helt värt det. saknar han redan! Sen åkte vi hemmåt till örebro igen, sen hade jag planerat att sitta hemmma och plugga medans louise dansa men det gjorde jag ju dock inte utan låg i soffan som en säl och myste. Men fixade sen lite mat iaf och har pluggat lite, skulle behövas mycket mer men orkar så sjukt inte.


saknar sommaren, saknar tjejerna!

Måste börja uppdatera istället för att skriva as långa inlägg en gång per vecka! Nej skärpning på mig. Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite innan jag släcker lampan och sover. Godnatt!



Poljubac
/e.

MYSIG PAPPA DAG

Fryser gör ja och regnet smattrar mot fönstret, hade varit mysigt om man hade haft älskling här att mysa med :( 
Idag började dagen med balett, förstår inte vad som har hänt. Förut tyckte jag balett var as kul nu är det bara pain in the ass verkligen. Men tog mig igenom det, glad över det i alla fall. Tråkigt att inte kunna köra fullt ut pga axeln men det är så det är. Sen var det ljuskurs, vilket vi kommer behöva inför produktionen, och sen avslutades dagen med en 2 ½ timmars s-blocks lektion, fick kämpa med att hålla ögonen öppna.
Sen åkte en sliten jag hem och bytte och om gjorde mig iorning lite, och sen ringde mobilen och pappa sa att jag skulle komma ner. Min pappa kom alltså och hälsa på mig idag och vi drog iväg på lite "äventyr" haha :) vi åkte faktiskt bara till marieberg. Gick lite där inne och kollade saker både till mig och pappa, sen käka vi lite, handla och åkte hem. Han va tyvärr tvungen att åka direkt eftersom han skulle upp kl5 och fiska haha. Var iaf skit mysigt att va med pappa lite, inte så ofta man får umgås med honom. Hade en riktigt bra dag idag, behövdes för att fixa upp humöret lite inför helgen. tack för dagen pappsi!<3 love u.

pappsi

Sen han åkte jag har duschat och tagit det lite lugnt, louise är hemma i kga idag så känns lite tyst och tomt här hemma men hon kommer ju som tur är hem imorgon! Imorgon är det riktigt fetar dag bara och ta det lugnt hemma med lite tjejer kanske? får se. Blir i alla fall godis i massor det kan jag lova. Sen lördag ska jag hem och träffa min älskling ÄNTLIGEN gud vad jag saknar honom. Saknar han ännu mer nu när jag ligger här i soffan själv och hör hur det smattrar på rutorna, finns det något bättre mysväder? nej tror inte det.
Nu ska jag iaf plocka upp det jag handlade idag, mysa lite framför tv:n och sen ta tidig kväll idag, känner mig helt slut. Skönt med sovmorgon imorgon!

lite av senaste köpen:
Pälsmössa HM
3 vanliga t-shirtar från gina tricot
Skjorta Zara
2 bh:ar cubus
Gråa jeanstights vero moda
korta uggs bianco footwear

Poljubac
/e.


DANSDAG

Någon mer än jag som känner sig helt sjukt trött och längtar till höstlov?
Det gör jag i alla fall. Imorse va det upp kl7 och iväg bara. Börja med psykologi, sen till svänghjulet och så va det dans hela dagen. Började med street och sen var det produktionsdags. Först lous street och sen bollywood, för kul alltså det kommer bli grymt! Sen var det dags för MUD, och där va det prov. Prov på form, taktarter, musikaliska grejer i låtar och grejer? aldrig känt mig så dålig på något i hela mitt liv, som tur är finns det inget jag bryr mig mindre om faktiskt, det gick åt helvete men det kan jag leva med. Kan ju säga att det finns en anledning till att jag går dans och inte musik! :)
Efter stannade vi kvar och dansade med fab, sara är tyvärr sjuk så hon får krya på sig! Men idag var vi faktiskt sjukt duktiga och tror vi är klara med newstyle dansen i alla fall? Hade iaf sjukt kul idag, vi kan vara sjukaste gruppen som finns, vi är inte kvinnor vi är män, beter oss som det alltid! Men vi har för kul, love u guys.


Efter åkte jag och louise hem, duscha, diska och laga mat. Idag fixa vi ceasarsallad, väldigt bra gjort av oss, var väldigt gott faktiskt. Sen har vi legat och kollar desperate housewifes och nu kollar chirstine. Sen blir det sängen för känner att ett litet migrän anfall försöker smyga sig på.

Poljubac
/e.

DÅ VA HELGEN ÖVER IGEN

Ännu en måndag. Hur har allas helg sett ut?
(Föresten kommentera gärna mer så himla kul att få kommentarer!)
Min har iaf sett ut så som att i fredags efter skolan satt jag mig på bussen hem till karlskoga för att träffa min kära pojkvän. Så vi hade bara en mysig hemma kväll som alltid.
Dagen efter tog jag med mig min lillasyster och åkte till örebro. Sen jag flyttade har jag lovat att hon skulle få komma hit och sova hos mig en helg, och eftersom louise inte va hemma i helgen så åkte vi hit på lördag. Gick ner på stan och shoppade massa till henne (jag fick också med mig lite smått och gott). Satt på stan och fika och pratade. Min syster är sex år yngre än mig och jag känner verkligen igen mig i det hon säger, alla vet ju själv hur allt va med killar och kompisar i femman? så roligt att lyssna på henne. Sen gick vi hem och duscha och myste lite innan vi drog till burger king för att äta kvällsmat haha :) Sen åkte vi hem och käka lite onyttigt och kollade filmer hela kvällen. Faktiskt en riktigt mysig och rolig kväll med lillasyster.
Dagen efter var det in till karlskoga igen, eftersom lillasyster inte vill åka buss själv och älskling spela match va det bara att sätta sig på bussen. Sen drog vi till hallen för att kolla matchen. Karlskoga - Saltsjöbaden eller nåt? nåt stockholms lag iaf. Karlskoga vann med 3 poäng eller nåt och baby var hur bra som helst, sjukt rolig match faktiskt. Sjukt kul också att sitta med shiwo och dennis och kolla, man får alltid många skratt haha. Sen efter satt vi kvar ganska länge innan jag och baby gick och åt pizza, ovanligt? nej inte speciellt. Sen satt vi där tills typ 9 sen var det dags för mig att gå till bussen för att åka hem. Då kommer den stunden som är värst på hela veckan, säga hejdå till älskling. Så när man får sista pussen och känner hur man bara måste släppa hans hand det är real pain haha. Så går man där ifrån med tårar i ögonen och förbereder sig för en vecka utan honom. Som tur så glömmer man alla dagar man är utan honom när jag träffar honom, det är så himla värt det!

Idag var det upp kl 5 kändes det som fast man gick upp 7. Sen iväg till skolan. Efter skolan blev det dans med gruppen, vi fick tyvärr inte så mycket gjort idag men så är det vissa dagar. Kan ju inte va på topp alltid eller hur? Sen åkte vi hem, duscha , laga lite mat. Sen nu har vi precis kommit in efter ett litet psykbryt och blev sjukt sugna godis, så på med uggs och tröjor och iväg till pressbyrån och köpa godis. Det var kallt och jobbigt men när man kom in och hade godispåsen i knät var det så himla värt det! Så nu ska vi plugga lite inför mud provet imorgon sen blir det tidigt i säng för mig idag!

.... Föresten så har jag och älskling 47 månader idag. nästa månad är det 4 år. gud går sjukt snabbt!

älskar dig!

Poljubac
/e.

ÄLSKLING IKVÄLL

Här sitter emmelie i skolan och väntar på att lektionen (och hela dagen) ska sluta. Efter det här är  det dags för idrott. Oirentering? ska jag vara med? nej jag kör på gymmet istället pga axel och foten, det funkar bra för mig. Efter skolan blir det och dra iväg och köpa mat på saigon, mums. Åka hem och äta och byta om sen ska jag sätta mig på bussen till karlskoga och spendera kvällen med min älskling.
Hoppas timmarna går snabbt för vill träffa han nu!

JUST DET!

Glömde att skriva att idag invigdes de nya lila biogas bussarna i örebro.
Sjukt snygga och hightec , well done örebro!


BIOKVÄLL

Hallå där, här sitter jag nyduschad och fräsh.
Idag började dagen med balett, hemskt och sen hade vi produktion, för kul. Sen världens längsta s-blocks lektion innan det äntligen var dags att sluta för dagen. Hade också bokredovisning som gick sämst men kunde gått sämre. var verkligen så sjukt inte förberedd.
Åkte sen hem med och louise hängde på och vi åkte hem och käka lite mat. Sen kom vickan upp och provade kläder en halvtimme, haha för söt :) sen drog jag louise lou och vickan på bio. Gick och så Inglorious bastards. jävligt bra film faktiskt värd att se (dock kanske inte för 110 kr, sjukt dyrt!) och den var faktiskt rolig, eller kanske bara vi med våran sjuka humor som tyckte haha? vet inte. Men mysig kväll med tjejeorna i alla fall. Sen drog jag och louise hem sen dess har vi bara suttit och tagit det lungt. Imorgon åker hon till stockholm och jag hem till karlskoga för att äntligen träffa min älskling, höjdpunkten på veckan!
Imorgon blir det först vanlig skoldag, skönt med sovmorgon, jarrå jarrå.

Nu ska jag sätta mig och rätta min novell innan jag skickar iväg den till min kära lärare innan jag ska krypa ner och sova i min mysiga, stora säng (som dock känns lite tom ibland!) och njuta av min sovmorgon.

Poljubac
/e.




RSS 2.0