HATAR KNÄN

Äntligen funkar det! Min blogg har varit konstig i 2 dagar nu så har inte kunnat blogg ordentligt men nu verkar den funka iaf, skönt! Ja fint väder idag med, det är ju helt underbart! Igår va det ju också jättefint så spendera min dag vid stranden med flickorna som vanligt härligt. Skulle gjort det idag med men..
Skulle duscha igår och halkade till och tror mitt knä låste sig. Jag har en fotbollsskada, halva korsbandet är av och det gör att mitt knä har väldigt lätt för att låsa sig osv. Så kände att mitt knä inte var i trim för att cykla ner men som tur är så offrade sig min man och sa att han kunde komma hem till mig och hålla mig sällskap och bada lite i poolen och sådär, så här sitter jag och väntar på att han ska ta sig hit så att jag får bada för det är fan as varmt! Eftersom han tränar senare så ska ja försöka ta mig upp till louise och hälsa på lite så det blir nog bra!
Ha en jättetrevlig dag i solen, smörj in er så att ni inte bränner er!

Lou, stay strong<3


TRÖTTAST I VÄRLDEN

Jag kom upp imorse kl6 sen har jag varit och hejat, skrikit, svettas hela förmiddagen sen under eftermiddagen har jag solat lite och kollat fotboll. Är faktiskt helt slut så skippar långt inlägg idag och tar det imorgon istället för står och sover snart! Lillasyrran och dom kom 2a i B-slutspelet om det va rättvist går att diskutera men så blev det i alla fall!
Nu håller vi tummarna för sol imorgon också.

Poljubac

/e.


RIKTIG SUPPORTER

Ännu en fotbollsdag avklarad. Åkte härifrån halv 8 imorse så det blev lite senare idag, härligt. Sen har det varit match 10, 2 och 7 så det blev en heldag. men det är ju så kul jag blir så enormt engagerad tillslut. Enda jag har gjort är att ätit och solat så för mig del har det vara väldigt soft och lite bränna har man fått med och det tackar man ju aldrig nej till eller hur? och lillasyster gjorde ju sin bästa match någonsin så det är ju bara ännu bättre! Blir så sjukt sugen på att spela sitter och sparkar i luften och skriker som en galning vill också spela! Man ser hur roligt dom har och det får en ju att sakna sitt eget lag men men.. Förövrigt var det så jävla synd att sverige förlora igår dom va så värda att vinna. Dom har gjort det sjukt bra stor applåd till dom!

pappa gjorde fin "mössa"

louise med stolen i högsta hugg och laget i bakgrunden

bra kort.. emmelie klockan halv 8..

badtime

Lillasyster!

Sen på vägen hem åkte jag förbi basketplanen och sa hej till grabbarna och älskling. Louise och andres hade också hittat dit så det va kul att träffa dom. Sen tog jag sällskap hem med älskling. Så nu blev mitt humör mycket bättre efter att ha träffat honom lite, så får jag träffa honom imorgon igen så nu längtar jag till imorgon.
 
Nej nu ska jag bre lite mackor,duscha och sova ska upp 6 imorgon... Har jag varit supporter hela cupen kan jag ju inte banga sista dagen nej nej så upp och hoppa är det bara!

Poljubac
/e.


FOTBOLLSDAG!

Ja här sitter jag i louise rum och ska snart öppna en chips påse och mosa ner mig i sängen och kolla vänner! Idag var vi i örebro och kollade min syster som spelade cup, väldigt roligt. Hon va duktig och dom har chans på semifinal så det är ju alltid bra, så imorgon blir det att åka in igen och hålla tummarna.
Kollade nyss sverige matchen och är så sjukt ledsen! shit dom plockade upp 3 mål, dom ägde hela förläggningen så förlorar dom på skit straffar? nej det är inte okej!
Ne men det blir kort inlägg idag för louise ligger i sängen och käkar chips och det ser väldigt frestande ut så..
Ha en bra dag imorgon!


Poljubac

/e.

R.I.P!



KUNGEN AV POP HAR LÄMNAT OSS!
Michael Jacksson världens bästa artist någonsin är borta. Kan ni förstå? fortfarande inte fattat.. kände för att gråta när jag läste det. Finns det nån som har betytt så mycket för musik världen som han? tror fan inte det. Finns inga ord okej han gör ju inget nu i alla fall men han är fortfarande bäst så kommer det alltid vara. King of pop det är verkligen sant kommer aldrig finnas någon som honom ingen kommer kunna gå i hans fotspår!
läs om det: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab
R.I.P Michael Jacksson the king of pop
LOVE YOU

much love

SOMMARNATT

Någon mer än jag som njuter av livet för fullt just nu? Så underbart! Åkte ner till näset med louise och hade packat väskan med jordgubbar och ananas! sen anslöt sig också malin chris och veronica till oss. Låg där och hade det skönt. Skulle upp och jobba hos mamma kl 5 men innan åkte vi förbi mc donalds och satt där och kände oss "nyttiga". Åkte hem och så fick ja reda på att det strydes kvällsdopp, så vi tog cyklarna och åkte ner till sandviken där vi satt med lite mackor och gott, "trixa" (säger man så fortfarande?) men fotbollen och BADADE! kan avslöja att det var sjukt kallt, men jag och louise gick längst ut i alla fall! Sen satt vi kvar ett tag till tills alla började frysa ihjäl och så cyklade vi hemmåt, sjungande för fulla halsar. Hur härligt är det inte med mysiga utekvällar med sina bästa vänninor? så underbart sånna kvällar är sjukt underskattade för det är ta mig fan det bästa som finns, måste bli fler fler fler!

<3

jag ser naken ut.. skoj

mat!<3

virran cackan maja och hanna kvällsmys

malin och louise myser

stylarna?

kvällsdopp!

Lite bilder från våran härliga sommardag. Nu sitter jag och louise och myser och kollar på gamla big brother avsnitt oh så bra! Sen blir det faktiskt sängen för vi ska upp tidigt imorgon ska mer och kolla när min syster spelar örebrocupen imorgon, ska bli lite kul hoppas att det går bra för dom.
Får heja på dom!

Poljubac
/e.

ÄNNU EN UNDERBAR DAG

Just nu är mitt liv bäst! Dagarna går ut på att ligga på stranden med störtsköna människorm äta glass, skratta,prata,bada,spela fotboll i 30 grader det kan inte bli bättre. Så igår orkade jag faktiskt inte blogg förlåt mig. Åkte ner på stranden med min lillasyster först sen kom resten av folket. Låg där nere sen åkte jag och lillasyrran hem med älskling, det är sjukt varmt att cykla i sånt här väder kan jag ju bara tala om! Sen åkte vi hem käka lite, pappa kom hem med jordgubbar hej jag älskar pappa! Sen badade jag och sammi i poolen, kan ju säga att vi bada lite sent kanske för fy fan vad kallt det va! Men sammi blir ju som ett barn i vatten så han tyckte det va as kul medans jag stod i ett hörn och skaka! Sen fixa vi lite "mat" och myste ner oss i soffan och kolla so you think you can dance. SÅ UNDERBART!
Så grymt härlig dag bara, älskar vädret finns inget bättre!


sötaste! älskar dig

Så nu väntar jag på att louise ska komma hem sen ska jag cykla iväg först till affären och köpa jordgubbar sen blir det ner på stranden. Stranden + Jordgubbar = det blir itne bättre. Sen får vi se om jag orkar gå iväg och jobba ikväll ska försöka ta mig i kragen och göra det tror jag, återstå och se!
Ha en bra dag i solen allihopa!

HÄRLIGA DAGAR JUST NU

Ännu en härligt dag, humöret är påväg uppåt!  vaknade av att solen lös in i fönstret imorse så dagen började bra så det kändes väldigt skönt. Jag och syrran fixade frukost och satt ute på altanen och moffade i oss flingor och mackor, måste säga att jag saknar min yougurt!
Åkte upp på stan och mötte malin och caroline så gick vi förbi affären jag köpte ananas och malin köpte också frukt, nyttiga tjejer? Åkte sedan upp till näset, våran så kallade strand och mötte upp dom andra tjejerna. Låg där och dunkade lite musik,pratade,skrattade,åt lite allt möjligt, bada, spela fotboll kan det blir bättre? nej det är nog väldigt tveksamt. Älskling hittade också ner under dagen så var kul att träffa han med. Drog hemmåt med malin, en liten glass på vägen hem hann vi med också. Synd att vi inte träffas så länge efter, vi är barndoms kompisar och har alltid gått i samma klass fast nu börja båda på olika gymnasium. Mycket trevligt dag blir förhoppningsvis samma sak imorgon, caroline skulle hem och baka bullar idag också så förhoppningsvis tar hon med en eller två så att man får smaka lite haha!

malin och carro som nyss kommit hem från spanien!

virre och hanna också nyss hemkommna från spanien

chris och louise

Kan ju säga att jag inte gillar vara med på beach bilder!

Sen jag kom hem har jag faktiskt rått om mina fötter lite som jag tror att jag aldrig har gjort men nu kändes det som att det behövdes så gjorde lite fotbad och skrubb och grejer. Nu ligger jag och kollar U21 matchen Sverige - Serbien med pappa. Fast jag är halvserb måste jag säga att min fotbollsanda är helsvensk! Endå gången som jag är serb när det gäller fotboll är ner dom vinner så att jag kan retas lite! Just nu ser det ju väldigt bra ut och 3-1 till sverige, mycket roligare att kolla U21 än Alaget där händer det ju lite i alla fall, enda som fel är ju att man inte får se Zlatan<3. Nej nu ska jag skicka iväg ett lite sms till louise och kolla klart matchen. Sen har jag lovat pappa att städa mitt rum också och kanske är bäst det om älskling kommer hit imorgon med så han slipper se mitt grisiga jag..
Håll tummarna för sverige nu!

Poljubac
/e.

NÄSTA SOMMAR!

Usch vad jag känner mig deprimerad nu, fast ändå lite lite lite förväntansfull. Var och kollade fotbollen som slutade 2-2 tyvärr. Träffade alla spanienbrudar som äntligen kommit hem, verkligen kul att träffa alla det var ett tag sen. Vi gick hem till veronica för att kolla alla deras kort från resan och kan ju säga att jag aldrig har varit så avundsjuk i hela mitt liv. Sol,fest,skratt,shoppning det såg perfekt ut! De tog en bussresa ner till spanien, var först lite tveksam till bussresa men efter att ha hört hur kul dom har haft och hur skönt det var skiter jag i den det verka kul. Så nu prata vi och snacka ihop oss om att åka nästa år och tror verkligen det blir så! får vi med alla så är vi 12 tjejer som åker hur kul låter inte det? gud längtar redan tills nästa år, vart vi än åker kommer vi ha så himla kul det är så vi är vi har alltid roligt vad vi än gör, vart vi än gör det och hur vi än gör det. ÄLSKAR ER
Blev så sugen på utomlandsresa efter så jag letade upp lite bilder från min och louise utlandsresa med min familj förra året, som också var grymt roligt.

louise och jag på stranden

maten var skit äcklig!

lillasyster och jag

saknar dig!

gubben jobbade på baren mitt emot hotellet ,helt underbar!

trött emmelie?

Nej usch vad jag vill åka! får väl längta till nästa år antar jag. Imorgon blir det nog ner på våran lilla strand i alla fall med alla tjejer ska bli mysigt. älskar fint väder i alla fall!!

Poljubac
/e.

MAIN THING 09!

Jaha här ligger på man i solen på pappas altan och steker. Så härligt med lite sol och enligt internet ska det ju vara såhär fint väder enda till torsdag i alla fall? härligt! Har legat här typ hela dagen och gjort typ 100 försök att komma ner i den där jävla poolen som ska vara så satans kall! Fick typ hjärtstopp bara jag stoppade ner stortån i vattnet. Men tillslut på 101 försöket eller nåt kom jag äntligen i. Faktikt ganska tråkig dag, hatar att ligga själv hur kul är det liksom? nej louise imorgon blir det näset faktiskt vare sig du vill eller inte!
Ni vet varje sommar brukar man ju hitta nåt som man bara måste ha på stranden som förra året var det tex. twister för mig del, som iofs behövs nu med men tror jag har hittat vad som kommer va min main thing on the beach 09! ANANAS!
Denna underbara gula saftiga frukt, går det att bli trött på den? nej det tror jag inte. Så sjukt gott och läcker ju törsten också, ++++! vaselin är också ett jättemåste så inte läpparna flagnar sönder, inte snyggt alls!

kul att brännan är så jämn?

ANNANAS!

kalla sköna poolen.

Funderar på att ta mig in snart och äta något sen ska jag nog bege mig iväg och kolla lite fotboll.. gamla laget, saknar det! Det är ju så härligt väder så det blir nog skönt att sitta på en läktare och kolla lite bra fotboll och prata lite skit med bra tjejer! tjolahopp

TATUERING SNART?

Ja det blev en mysig hemmakväll. Efter balkong myset tog jag en väldigt skön dusch och smörje in mig i evigheter, är helt beroende utav att smörja in mig! hur obehagligt är det inte att vara torr? väldigt obehagligt. Sen försvann min mamma till en kompis och kvar var jag rastlös så jag fick för mig att baka! Och för att inte göra det allt för svårt gjorde jag muffins. Gjorde äppel - kanel muffins som faktiskt blev överraskande goda, okej jag är bra på att baka men visste inte att jag var så bra. så klappade mig på axeln och satt mig i soffan med mina nybakade muffins.
Sen kom mamma hem igen för hon saknade mig så mycket så kollade vi på en film på 3an, tolken. faktiskt riktigt bra nån mer som såg? Mitt i filmen blev min mamma dock jättesugen på mc donalds och som den underbara dottern jag är så satt jag mig på moppen (jättecool tjej) och åkte iväg och köpte mat till henne.

Kommit på att dagarna jag inte träffar min älskling är faktiskt sjukt tråkiga. Idag har vi pratat lite om att åka till västkusten med min pappa, lillasystser,farbror och kusin. och tror faktiskt vi ska åka iväg några dagar det är ju alltid skönt att komma iväg och bara va med varandra lite tycker jag i alla fall. Jag har varit på västkusten, tjärnö för att vara exakt varje år sen jag var 2 månader så det är lite tradition att åka dit och fast vi har varit tsm i 3½ år så har vi inte varit där så måste bli ändrig nu så förhoppningsvis kommer vi iväg. Just nu sitter vi och pratar om tatueringar. Jag har varit så sugen på att tatuera mig så himla länge nu men har inte stake nog tyvärr. Men nu är det så att min älskling också ska tatuera mig så vi gör det nog tillsammans nångång förhoppningsvis inom en snar framtid. Vill tatuera mig i nacken, lite ord på serbiska om någon ville veta. Så hoppas det blir av men jag vet att jag kommer gråta som en liten bebis och min älskling kommer skratta åt mig! Har verkligen världens bästa pojkvän kan inte låta bli att säga det!


är han inte världens finaste? Älskar dig

Fick en fråga om vart jag kom ifrån och det är så att min pappa är helt svensk och min mamma är serb, så jag är alltså halvserb. Så så är det med den saken. Nu tror jag att jag och min samire ska planera lite inför sommaren och tatueringarna sen ska jag nog mysa ner mig i sängen faktiskt, den ser väldigt skön ut.

poljubac
/e.

SOLEN TITTAR FRAM..

Sitter här på balkongen med mamma och solar lite, får passa på när solen väl tittar fram. Precis ätit mat, mamma slängde ihop nåhon gryta väldigt smaskigt, well done mom. Så nu sitter vi här och myser lite. Har förövrigt spenderat resten av dagen i sängen och kollat på americas best dance crew på mtv.com. Säsong 3 är sjukt bra! trodde att efter säsong 2 skulle det bara bli sämre och sämre med fel av mig. När man kollar på påminns man utav varför man dansar egentligen och man blir så sjukt sugen! Beat freaks visar verkligen att females kan!
Igår kom älskling hit och vi gick och köpte pizza väldigt ovanligt? det är så att min mamma bor precis vid en pizzeria och min pojkvän typ älskar pizza, så oftast äter vi varje helg vi är hos mamma väldigt onyttigt. Som tur för han syns det inte att han äter som 10 vuxna män medans jag blir tjock bara av att kolla på en pizza , härligt! Sen satt vi och kollade på youtube och skrattade så vi dog åt massa sjukt klipp. ÄLSKAR MIN SAMIRE!
Sen var jag skit trevligt och somnade förlåt älskling! Sen när han drog kan jag säga att jag bara stupa i säng var helt sjukt trött!

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra kanske blir skön hemmakväll bara? eller så hittar jag väl på något.. återstår att se!

ENORMT LYCKAT!

vilken midsommar!! så sjukt underbart rolig härlig kväll.
Åkte hem till louise och satt och pratade lite med henne innan erik anel haris och wallin dök upp. Satt ute på altanen och spelade anels påhittade kortspel och spelade något "spritspel" var inte lika kul eftersom det var jag som fick alla klunkar tack för det grabbar! Sen kom också dennis , collin och peter och tillslut äntligen kom shirvan och min älskling. Satt ute och drack, dansade, skrattade och hade det bara hur skönt som helst.
Vid halv 3 drog jag och älskling hemmåt och på något sätt , något berusade fick vi för oss att bada halv 4 på natten så vi badade och gjorde oss klara sen gick vi till sängs, snurriga och glada haha.
Imorse när vi vaknade spö regnade det ute så vi låg kvar i sängen en liten stund till bara för mysandes skull. Den killen är verkligen det bästa som finns han är helt underbar utan han vet jag inte vad jag skulle göra, världens bästa pojkvän!
Sen gick vi upp halv 3 och istället för att göra frukost så gjorde vi hamburgare och pommes frites, vilet inte passade bra med baksmälla men det var gott för tillfället. Hann med att spela lite tvspel också innan jag skjutsade hem honom och hämtade lite saker från louise som jag inte hade tagit med igår så pratade lite med henne.
Har snott lite kort från henne ifrån igår med och från anel. tyvärr så har alla mina kort jättedålig kvalitet och alla är helt otydliga säkert pga att jag inte kan stå still när jag tar kort!

Anels påhittade kortspel

Jag körde på old school med plastmugg!

dansande haris och dennis! såhär ser ALLA mina kort ut!

fast det är hemska kort måste bara det på shirvan i simfötter in haha!

anel och louise

deno och ano som höll på och pussades lite..

anel , haris och louise

riktigt hemskt kort! jag, älskling och louise <3

jag, älskling, haris och anel

jag, haris, louise och anel! Nej vi förstår inte heller bilden. Men louise är iaf
enda helsvenska och anel ser skit lycklig ut!

Jag och världens bästa väninna! Tack för festen också!<3

Det får avsluta korten just nu iaf, älskar att lägga upp kort som jag har sagt förut! Kanske blir fler om jag lyckas hitta några andra fina. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite sen senare kommer älskling hit igen, skönt för saknar han redan! Ha en trevlig lördag.
Jättetack till alla som gjorde midsommaren så sjukt bra och ännu större tack till louis som var värdinna!<3

NU ÄR DET TAGGAT

Glad midsommar på er allihopa!
Usch jag är nästan på äckligt bra humör idag. Känner på mig att det kommer bli en grymt rolig kväll. Blir lite party idag med lite favorit folk, louise och min älskling tex. Är riktigt sådär taggad så att man inte riktigt kan sitta stilla om ni vet vad jag menar haha. Har precis tagit en dusch och rakat benen och grejer, hur skönt är det inte? Sen nu har jag packat ner lite grejer, tror jag ska ta mig hem till pappa snart och hämta lite grejer och försöka fixa lite musik.
Sen ska jag väl dra mig hem till louise och försöka göra mig lite fin hihi. har fortfarande lite problem med kläder vet faktiskt inte vad man har på sig på midsommar? sist jag fira midsommar var jag ju typ 10 och hade blommiga klänningar på mig? Men vi får väl se vad jag slänger ihop sen. Kommer förhoppningsvis tas kort under kvällen så att ni får se vad det blev för kläder tillslut.
Men nu ska jag borsta tänderna och ta på mig lite kläder innan jag drar iväg. Checkar in senare!

ÄNTLIGEN!


Jaha då var det torsdag då. Igår var min dator helt knäpp så orkade inte blogga. Men igår var det faktiskt också sol, jag vet jag är också förvånad! Så låg hemma hos pappa en stund och solade sen åkte jag hem till mamma igen och fixade lite mat till mig själv. Stekte amerikanska pannkakor måste säga att jag är ganska stolt över mig själv för dom blev väldigt goda, fråga sammi! Senare kom min älskling hit och myste med mig. Kollade so you think you can dance, hur underbart är det inte att det har kommit tillbaka igen??? gud vad jag har längtat. värsta är att nu blir man ju helt sjukt sugen på att dansa och det är ett helt sommarlov kvar. Inte för att vi dansar såndär modern dans som man vill lära sig nej vi dansar "monica style" vilket inte är så bra! Men det är endå kul att dansa och ska verkligen kämpa dom sista 2 åren så att man är nöjd med det man har åstakommit.

Idag var jag nere på stan och käkade lunch med min kära mamma, kina mat mums!  Gick på stan efteråt fick med mig lite grejer hem iaf, kanske kommer någon bild på det senare.  Så nu har jag och mamma precis kommit innanför dörren vi har varit och handlat lite eftersom hon skulle laga mat till midsommar imorgon och jag har köpt lite dricka som är till party imorgon, ska bli sjukt kul längtar!

min mamma (som alltid gör grimaser på kort) och hennes lillasyster <3

Men nu är det lite matlagning som gäller sen ska vi nog mysa ner oss i soffan och kolla flyga drake som vi har hyrt har väldigt stora förväntningar på den filmen efter att ha läst boken så hoppas den är lika bra!
Ha en mysig kväll


VATTEN KRIS

Måste bara berätta om våran vattenkris här i karlskoga! Har tydligen läckt ut någon bakterie i vattnet så man kan inte dricka det för då blir man tydligen magsjuk utav att dricka det. så nu får vi köpa vattenflaskor som man gör utomlands eller koka vatten får väl se hur länge vi måste hålla på med det där.så alla i karlskoga drick inte vattnet!! någon annanstans i sverige där det är problem med vattnet?
Den här kvällen har jag spenderat framför tv.n och kollat kung fu panda med min lillasyster, rolig film, gullig panda.Bästa med kvällen var iaf att jag har köpt hem en gammal favorit! Gavalia marabou kaffe! Vet att det inte är bra med kaffe men man kan inte motstå det är så sjukt gott. tillochmed dom som inte gillar kaffe kommer tycka det är helt sjukt gott.. mums nu längtar jag till frukost så jag får dricka en kopp till! 
 
MUMS<3

Om ni undrar varför jag inte tar egna kort så funkar inte min kamera för tillfället, jag har tappat bort batteriladdaren smidig som jag är och min mobilkamera funkar bara i bra ljus. Ganska värdelöst i know. Kom på att mamma har köpt hem min favorit yougurt igen nu också så nu längtar jag verkligen till frukosten!
Nej tror jag ska kolla klart paradise hotel och säng kasta mig i sängen, och sova länge imorgon så att jag inte är så trött och tråkigt imorgon om jag ska träffa min älskling.

Poljubac
/e.

ÄNTLIGEN LITE SOL

Halvlek i sveriges U21 match då. dom leder med 3-1 mot vitryssland, det är dom unga i sverige vi borde vara stolta över! Tro det eller ej men idag har det varit SOL ute, hade nästan glömt hur den såg ut. Riktigt riktigt riktigt skönt att få ligga ute och sola lite. Det tog ju dock inte alls men bara solen gör ju humöret lite bättre. Så imorse knallade jag hem till pappa och la mig på altanen och sov typ. Kan inte sola hos mamma eftersom hon bor i lägenhet och får liksom sol på balkongen kl 7 på kvällen! Men förra året var jag liksom jättebrun i maj, okej jag är väl ganska brun nu med men det syns ju på mig att det har varit dåligt väder ett tag nu, förhoppningsvis vänder vädret nu!
Sen tog jag mig i kragen och åkte iväg och jobbade lite. Har inget sommarjobb tyvärr men har fortfarande kvar mitt lite på sidan jobb som jag tjänar lite extra pengar på iaf. städar min mammas kontor en gång i veckan, lovar att städa är det tråkigaste jag vet och jag har alltid sagt nej när hon har frågat mig om att jobba där men ju äldre man blir desto mer desperat blir man efter pengar så tillslut tänkte jag att kanske lika bra att börja med städjobb det är lite pengar iaf så nu har jag jobbat där ett tag och det är ett ganska soft jobb, lättförtjänta pengar! Så städade där och åkte hemmåt.


maj 08

Slängde ner mig i soffan och satt på sverige matchen och nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten,börjar lukta lite bränt utifrån köket men förhoppningsvis är det ingen fara, mamma brukar laga god mat så det blir säkert bra ikväll med, och nu ropar hon vilken tajming.
Bon apitit!

DAGS FÖR LITE FÖRÄNDRIG?..

Jaa det var ju den här kvällen.. vad har alla gjort?
Jag åkte hem till mamma och åt lite och mosade ner oss i soffan och kollade vänner. sen till våran stora förvåning såg vi att mean girls gick på 4an och eftersom det var 100 år sen man såg den filmen myste vi ner oss ännu lite till och kollade filmen. Älskar att vara med mamma någon gång ibland hon är helt underbar!
Har ingen tv i mitt rum här hos mamma än eftersom jag troligen flyttar snart är det ingen stor ide, så ligger och kollar på the city på datorn nu ganska bra måste jag säga, lite avundsjuk på henne är jag och väldigt irriterad på hon "olivia" som verkligen är största divan någonsin? hon är som spencer i the hills den man älskar att hata litegrann.
Är verkligen så himla sugen att göra något med mitt hår med! Har funderat på lugg jättelänge, men sist jag hade det var det inte så jättelyckat.. men då var jag iofs jättetjock,blond,extremt ful, tjocka ögonbryn och luggen var typ 1 meter tjock så det kanske inte går att jämnföra riktigt. Min kära pojkvän tycker dock att jag ska göra det, vad kan hända liksom? kul att prova något nytt. Men vill ha en "snygg" lugg måste bara hitta någon som har en sådan lugg som jag vill ha, ganska tunn och ganska lång helst ingen som är jätte "bågformad" någon som har nåt förslag på någon som ni vet har en jättefin lugg?

Erin i the city, snygg lätt lång lugg, vad tycks?

Beyonce, världens finaste människa! Också fin lugg med fin längd eller?

Hmm aa är väldigt sugen på lite förändring så får väl se vad som händer. Har varit väldigt seg idag, tror faktiskt jag är lite små sjuk eller börjar bli i alla fall, fryser, huvudvärk, varm, mår illa.. får väl se vad som händer med det med. Nu ska jag sova och vila ut mig lite så hoppas jag på att jag mår bättre imorgon.

Poljubac
/e.

PACKA ÄR INTE ROLIGT

Igår satt jag Emmelie Wennberg uppe till halv 5! Börja med att jag skulle sitta och kolla resultaten i finalen i nba och hålla min älskling uppdatera, men slutade med att jag blev väldigt inne i matchen och satt uppe och kollade hela! Men det var det värt när Lakers vann! de vann med 99-86, och vann med 4-1 i matchen mot Magic , orlando. SWEET
nu är min älskling glad också så det är bra haha. Innan jag träffade honom visste jag typ vem michael jordan var och eftersom samire lever för basketen typ har han även fått mig att tycka att det är så sjukt roligt så nu sitter jag där på alla hemmamatcher som " the baskeballwife", men förhoppningsvis kommer jag bli det så lika bra att öva!


LA LAKERS <3

Nu har pappa bärt ut väskorna i bilen och står och ropar på mig så ska packa ner datorn och åka till mamma, Har håll på att packa dom där väskorna hela morgonen har ju så himla mycket grejer som man vill ta med men som man inte har någon användning för egentligen, och nu tänkte jag att jag skulle packa ordentligt och det gjorde jag! men en sak är säker, PACKA SUGER! nej nu längtar jag till mamma och förhoppningsvis har hon lagat någon god mat också för jag håller på att svälta ihjäl!


LA LAKERS!!

Klockan är 03.14 hade tänkt att sova för längesedan. men så är det ju nba final just mellan lakers och magic och eftersom min älskling är basket nörd måste han ju se den matchen men han kan inte se den på tv och han kan inte följa den på internet för han har gammal dator så här sitter jag och kollar poäng, poänggörare osv online och updatar honom hela tiden!
Så alla kan väl heja vidare på Lakers nu som vinner allt om dom vinner den här matchen,som dom säkert gör.
Ville mest bara berätta vilken otroligt snäll flickvän jag är, men iofs det är ju för att jag älskar han så mycket!

LITEN UPPFÖLJARE

Vill bara säga grattis till Dennis Flood som blir 18 idag (söndag)!

Jaha nu var jag hemma i alla fall. Helt svinkallt ute är typ helt genomfrusen. Eftersom min pappa skulle sova så fick jag ta moppen till louise för att komma hem ikväll, jättecool och åker moppe jag vet, men det är faktiskt praktiskt! blåste typ storm ute, höll på att ramla flera gånger. Riktigt läskigt att åka hem hade verkligen känslan utav att nej nu kommer jag dö utav vilken anledning vet jag inte hade bara sån känsla, hmm konstig? aja
Kollade på syrrans match som dom  vann, grattis till dom. sen åkte jag iväg till louise där lou och lorena var med. Kollade lite filmer och så bara, myspys. vickis kunde ju inte idag fast får väl bli en annan dag, hoppas hon hade en bra dag med sin pojke i alla fall!
Är så trött så att det har nästan försvunnit nu så funderar på om jag ska packa lite, flyttar till mamma imorgon. Frågan är hur länge jag kommer orka att packa, kanske sitter kvar här vid datorn och skriver med min älskling och äter upp resten utav chokladen istället.. vad tycker ni? det återstår och se.

pappa tyckte det var skönt att vila lite innan matchen

Lillasyrrans lag, när dom fick sina bronsmedaljer! (lillasyster längst ner i högra hörnet!)

Nu blir det i alla fall godnatt för bloggens del.

Poljubac
/e.

CAN'T YOU FEEL IT

FY FAN VAD KALLT DET ÄR!
sitter här i soffan har precis kommit hem. sov hos louise igår, satt bara och hade det mys och kollade på film. Kollade på i taket lyser stjärnorna som faktiskt var väldigt bra! hade jag vart på gråt humör hade jag ju tjutit mig igenom hela filmen men som tur va så var vi så glada så vi skratta mest åt språket i filmen, men jättefin film den rekomenderas faktiskt!
Vaknade imorse av att pappa ringde och sa att min lillasyster hade vunnit kvartsfinalen och skulle spela semifinal, så för mig var det bara att kliva upp och bli hämtad av pappa och åka och kolla. Dom förlora dock, fast mot det sämsta laget jag har sett men dom spelade ju faktiskt mot ett lag som var ett år äldre, hela cupen var lag som var ett år äldre och dom kom trea så det är ju klart godkänt eller hur?
Nu ska jag slänga ihop lite mat och sen ska jag iväg igen och kolla på min systers seriematch den här gången haha. Jag börjar bli deras största fan. På tal om något helt annat så har en tjej i ebbas (min syster) lag köpt en ny hund och det kan vara den sötaste hunden jag någonsin sett!!

hur söt är den inte? kan nån köpa en sån till mig?

Nej nu ska jag åka iväg snart igen.
Ikväll blir det nog hem till louise och ha lite mys med henne lorena och louise, vickis kunde ju tyvärr inte men om jag känner oss så blir det ju säkert många fler gånger hoppas jag.

poljubac
/e.

MOVIE TIME

Sitter hos Louise och har precis kolla klart på Benjamin Buttons otroliga liv, jävligt bra gjord film men tyckte den va lite väl seg det hände inte så mycket. Slutet var bra men däremellan va den väl sådär skulle jag nog säga. Vill bara påpeka att den är en halvtimme längre än det står på fodralet bara så ni vet haha!
Idag har jag suttit och kollat på fotbollscup lillasyster syster spela så var tvungen att åka dit och visa mitt stöd,var väl kul men det blev lite segt och ganska så mycket kallt men klara oss från regn hela dagen iaf det är i alla fall nåt. Spelar slutspel imorgon men klockan 9 så tvivlar på att jag kommer upp till det är inte speciellt morgonpigg..
Sover i alla fall hos louise idag, har fortfarande en film kvar att kolla på - i taket lyser stjärnorna. så hoppas att den är lite bättre. Men nu ska vi försöka hitta på nåt skoj att göra så, puss och hejdå


poljubac

/e.

BEAUTIFUL

Hann inte blogg igår tyvärr. städade och höll på hela morgonen sen åkte jag iväg och jobbade. Kom hem och gjorde mig iorning och väntade på min älskling. Vad gjorde vi hmmm. inge speciellt käka lite, kolla på talang haha, hade det lite mys bara. Fattar inte hur jag kan ha så tur som fick dig, du är det bästa som hänt mig. tro mig jag skulle aldrig klara mig utan min baby ;$
Nu ska jag iväg och kolla på min syster som spelar bråten cup idag. Vägrade gå upp till första matchen, var alldeles för tidigt, men nu ska jag allt pallra mig iväg, väntar på att min pappa ska hämta upp mig bara för tänker inte gå till bråten inte en chans!
ikväll ska jag träffa min kära vännina louise hoppas jag på i alla fall?

Nu kommer pappa! gonna check in later!

louise och jag på nyår. haha hemsk bild


U CAN'T GET IT

Nu har jag suttit och irriterat mig på en sak typ hela kvällen, och lovar att nästan alla tjejer har varit med om det här. Tjejer som raggar på upptagna killar? låter bekant?
Förstår inte sånt folk, kan ju själv säga att jag har varit med om det ett antal ggr under mitt förhållande och säker på att dom flesta har det också. men jag förstår verkligen inte, om man ser att en kille har ett förhållande varför håller man på då för? då måste det ju vara för att man vill få någon att må riktigt piss? är det verkligen så viktigt att få det bekräftat att någon tycker om en så att man är villig att förstöra ett förhållande och troligtvis göra en tjej jävligt ledsen?
De flestas svar är ju världens töntigaste också: det va inte bara jag!. Ne men om det hade varit jag så hade jag för det första inte ens raggat på en kille som har ett förhållande? är det bara jag som tänker så?
Och liksom en liten kommentar nånstans om du hur fin din kille är, så är svaret men det är bara på skoj.. vi tjejer tar inte sånt på skoj vi tycker inte det är skitroligt, man blir bara skitförbannad. Men jag blir ännu mer förbannad när folk verkligen medvetet försöker förstöra och det är så himla tydligt. Vi har varit tillsammans i 3  ½ år och folk försöker fortfarande? varför vill man förstöra ett sånt långt förhållande för?
Sånt där är saker som jag kan reta ihjäl mig på för jag tycker verkligen det är så sjukt patetiskt, det ska inte spela någon roll om killen också säger aa du är med fin, för jag tycker inte man ska gå på upptagna killar från början, fuck it om ni har varit tillsammans förut, om han vill ha dig så dumpar han sin flickvän och går tillbaka till dig?
FInns så sjukt många tjejer som gör såhär också, tänk er för innan för det finns alltid någon som blir ledsen så det är bara elakt att göra så egentligen. Det finns liksom miljoner killar tror man kan hitta en egen, och vem fan vill ha en kompis eller flickvän som "tar" folks killar? Patetiskt, jävligt patetiskt! get your own mens

Så nu är min arga sida klar haha! Imorgon blir det skön dag iaf, får träffa älskling igen alltid lika roligt, sen ska jag försöka jobba också imorgon ska det fan bli av! nu är jag väldigt trött så tror det lutar mot sängen.

Poljubac
/e.

HAPPY DAYS

Börjar bli väldigt trött på det här sommarlovet, känner mig jättegnällig men när det är 10 grader ute då får man vara gnällig. Är väldigt trött också eftersom jag tvingade upp mig själv och min älskling för att kolla på min lillasysters skolavslutning glömde tyvärr telefon och kamera hemma så trött var jag så det blev inga bilder, men hon var jättesöt!
Efter åkte vi hem till vårat hus och "skolavslutningsfika" litegrann.
Jag fick enorm lust att gå och kolla på högstadies skolavslutning eftersom jag slutade där för bara ett år sen och baby för 2 år sen, och har inte hälsat på mina lärare på hela året, shame on me! Eftersom jag har så snäll pojkvän så följde han med mig dit. Satt och kollade på alla gamla lärare, alla glada 9or som snart slutar, alla mindre glada 7or som har 2 år kvar utav högstadiet. Jag fick så sjuk längtan tillbaka till min gamla skola, gamla lärarna till och med gamla matsalen! Det är konstigt för jag var så himla trött på den där skolan när jag väl gick ut 9an, men när jag träffade min gamla mentor ville jag bara gå om 9an igen (hade faktiskt sjukt bra lärare det är nog dom jag saknar mest!) och fast klassen var fuckt up och det va en ganska torr skola så har man ändå haft jävligt mycket kul där. Gick runt med min älskling i skolan och minnen kom tillbaka, som när man gick i korridoren och höll om varandra när jag var 13 år.. haha det är ändå kul att tänka på det.
Satt och kollade på massa kort från skolavslutningen och var bara tvungen att lägga ut några haha!

jag, malin, jesper och veronica. miss you

jag malin och veronica! vi har haft mycket roligt!

jag och jesper, sjukt vad jag saknar dig!!

malin jag och robert.

älskling (med lite mera hår haha!) jag hanna veronica och robert

birgitta och stefan, dom bästa lärarna


Förövrigt blev min dag inte alls som jag hade tänkt mig. Tänkte ha myskväll med girlsen i örebro, men louise skulle till andres och jag skulle jobba. Sen ringer min mamma kl6 och säger att det kan jag inte göra idag så då får det bli imorgon istället, så jag gick ut och gick en sväng och kände mig lite hurtig istället. föresten, JAG HAR INGA PENGAR PÅ MOBILEN, så om jag inte svara på sms alla så vet ni va det är!
Är så jäääääävla fest sugen, men har suttit idag och kollat över lite vad som kommer i sommar och upptäckt att det finns många tillfällen att festa på, sweet!
Nu ska jag ta en dusch och kolla gamla big brother avsnitt som min pappa såg på tv nyss, också en såndär serie som man kollade på fast den var så sjukt dålig, men fast blir man!

WANNA COME OVER

Ja nu blev ju min kväll inte riktigt som planerad. meningen först att vi skulle träffas några stycken och mysa lite, men endel kom inte. så tänkte åka upp till louise, men kunde inte sova där pga att min lillasyster har skolavslutning kl 10 imorgon härligt! så kändes "jobbigt" att cykla dit, vi måste bli bättre på att ha myskvällar! fast som hon sa, vi har ju 2 månader på oss. Jag åkte hem till malin istället där veronica satt och mös med. Kollade klart sverige matchen, äntligen har man lite att vara stolt över! Låg och halvsov och pratade lite skit men det är alltid mysigt att träffa er, saknar er nu när man inte träffar er varje dag längre, a little bit sad
Nu sitter jag hemma och kollar paradise hotel på danska, någon mer än jag som följde det stenhårt när det gick på svenska förut? hur dåligt det än var så satt man ändå där och glodde. Nästa reklam paus ska jag försöka ta mig upp ur sängen och tvätta bort sminket och borsta mina tänder. Sen ska jag sova , måste upp 8 imorgon och hjälpa min syster med sitt hår. Älskling ska med också så det blir en utmaning för oss att komma upp ur sängen kl 8 imorgon. Måste ta fram kläder också, det behöver väl inte vara så speciellt? Hittade ett gammalt par chinos igår som jag bara fick jättelust att klippa av och göra till höga shorts, så nu är jag ett par shorts rikare.


inte bästa bilden, men inte allt för fula för ett par avklippta byxor?

jag och min apelsinfestis i väntan på studenterna

Imorgon har jag lite smygplaner.. ska i alla fall jobba vilket jag inte ser fram emot men måste verkligen! Kommer väl inte direkt vara solväder i alla fall gissar jag på..
Kan inte alla bara hålla tummarna för att det blir fint väder i karlskoga snart? please
Nu är det reklam!!


Poljubac
/e.

WHERE IS THE SUMMER?

Idag är det studenterna i karlskogas dag, grattis! Speciellt grattis till louises bror anton och malins syster wicki!
Idag åkte jag ner för att se karlskogas studenter, självklart! Kan säga att jag är ganska glad att jag ändå tar studenten i örebro för förlåt mig karlskoga men studenten var jävligt stiff.. Men tror säkert det blir bättre nästa år då det är 91orna som går ut. Men tycker allt att man borde göra en insats för att liva upp vagnåkningen igenom karlskoga för det var inte speciellt kul, och det var väldigt kallt ute och jag stod där i 3 timmar och hade bara en stickad tröja på mig, inte det bästa klädvalet jag har gjort kanske.
Har nu orkat lägga in lite bilder från balen i måndag föresten!



Malins fina syster Viktoria i en as snygg vit/rosa/beige klänning

Josefin, carolines fina syster

SASHI! grattis grattis grattis!

Louise bror Anton och hans fina flickvän Sandra

Så himla fina va allihopa. Hade helt glömt bort att det var fotboll idag igen, Sverige - Malta! Hoppas på att det går bättre idag. Ska nog inte sitta här och ruttna hela kvällen i alla fall, blir nog en sväng upp till louise senare förhoppningsvis.
I keep in touch

HOPING FOR BETTER DAYS

Är det inte meningen att man ska vara helt lycklig när man äntligen har sommarlov? jo det är nog så. Dagen började bra. Jag och louise tog promenad ner till stan och åt kina mat! Karlskoga kanske är litet men vi har nog i alla fall den godaste kinamaten, kycklingspetten är att dö för! Pratade lite om vad vi skulle göra i sommar eftersom vi inte har sommarjobb, nej vi vet att det inte är så smart utav oss men så är det. Vi ska försöka åka utomlands i alla fall det är en önskan helst cypern som är hur underbart som helst! var där för några år sen med familj och släkt och louise och det var den bästa resan i hela mitt liv så dit vill jag gärna tillbaka! Sen kommer vi förhoppningsvis ha fullt upp med att leta lägenhet! Och om vi får den innan skolan börjar har vi nog fullt upp med att flytta in i den också, så förhoppningsvis kommer jag att ha tillräckligt att göra i sommar i alla fall. Det stora problemt är väl pengar, men det är väl alltid ett problem för dom flesta 17åringar, eller?
Bara suttit och kollat grejer jag vill ha, grejer jag vill göra osv idag och det får en ju inte direkt att känna att man blev ännu rikare haha. Jag vet allt jag vill göra i framtiden vet precis vad jag vill jobba med och vilken utbildning som är mitt mål att komma in på osv. jag har alltid varit bra att sätta upp mina mål och nå dom och det kommer jag göra nu med. Men den här åldern är så sjukt usel! Du kan inte få jättebra jobb, du måste ha tid att plugga, du får fucking 1000 kr i studiebidrag, du måste ha tid att ha ett liv.. du kan inte unna dig någonting, och om jag flyttar kommer alla pengar gå till mat och shampo. Men man får väl lära sig "the hard way" , och så får man hoppas på att livet blir som man har tänkt sig senare i livet så att du kan unna dig saker då!

På tal om något helt annat, hur fint är det inte med långklänningar nu i sommar? så hilma snyggt! Tyvärr känner jag mig lite för kort med mina typ 1.70. ser man inte lite dvärg ut då i en sån klänning tror ni?


super fin klänning från H&M 398kr

Förövrigt saknar jag mina karlskoga tjejer, som det förhoppningsvis styrs något med imorgon. Vissa av dom åker ju utomlands nu i helgen, vilket jag är sjukt avundsjuk på, men får hoppas att dom har kul i alla fall. Men hoppas på att träffa alla flickorna snart.
Hoppas också på att få fint väder snart också börjar bli trött på att vara så blek det är ändå juni nu! Känner mig gnälligare än vanligt idag, det måste vara vädret... Hoping for better days to come!
Nu är det dags för en lååååång härlig dusch!

Poljubac
/e.


ANOTHER DAY

Ännu en dag med underbart sommarväder? Vad händer var är värmen? var är sommarkänslan? Känns faktiskt inte ens som sommarlov, just nu känns det mer som höstlov. Det enda som är bra med att det är inte är fint väder är att man kan ligga kvar i sängen utan att få dåligt samvete, precis som jag gjorde idag!
När jag väl kom upp ur sängen drog jag mig ner till stan för att köpa N.E.R.D's linne ur fashion against aids kollektionen, men den fanns tyvärr inte här i karlskoga så jag fick gå hem tomhänt.. men linnet ska hem till mig på något sätt det kan jag lova. Idag var det också bal i karlskoga. Drog mig bortåt kupolen där den skulle vara. Träffade malin så gick och ställde mig med henne, sen kom också louise issa och maja. Gud vad man längtar till balen,studenten ALLT!
Alla va så fina när dom stod där med håruppsättningar,klänningar,kavaj, fina leenden.Var väldigt fint att se. Louise bror och Malins syster gick med så det gjorde det lite extra roligt. tog lite bilder som säkert kommer komma upp så småningom.
Efter åkte jag och louise hem till mig och gjorde ostpaj. förstår inte hur min farmor kan göra den så god min blir inte ens hälften så god? ne nästa gång dom är hemma från kusten är det dags för en liten one on one lession om ostpaj! Imorgon ska nog jag och louise ta oss upp i hyfsad tid och gå och äta kina mat, buffe! Kan knappt vänta förens jag får äta ett av deras helt sjukt goda kycklingspett!

Linnet som bara ska in i min garderob!

för övrigt har jag mått illa och haft ont i huvudet 2 dagar i rad nu, börjar bli sjuk kanske? hmm återstår att se..

Poljubac
/e.


LOVELY

Nu blev jag precis lämnad ensam här utav min älskling, taskigt  utav honom!
Idag har jag städat och hållit på, sen åkte jag och älskling och kollade min lillaysters match vilken dom vann med typ 5-0 tror jag? grattis till henne. Sen åkte vi med mamma hem och fixade lite mat. Skulle egentligen flyttat till pappa idag men ska börja byta på måndagar ist för hur kul är det att packa och hålla på på en söndag? not very funny. och för att va riktigt ärligt behöver jag en dag utan min lillasysters gap och skrik. Idag skulle jag egentligen till andrea som skulle haft lite mys men jag hade tyvärr planerat hela min dag, hade feber och bussarna gick cp så blev tyvärr inte så, men grattis till andrea hoppas du hade en bra dag!
Jag och baby har inte gjort något speciellt, ätit polkagrisar! Vi har iaf alltid lika roligt så spelar ingen roll vad vi gör. Känns skönt nu med lov så att jag får träffa han mer, förhoppningsvis följer han med mig och kollar på balen imorgon med, hope so!

Nu ska jag borsta tänderna, mysa ner mig i sängen och kolla på sista the city avsnittet och sakna min älskling ända till imorgon..

Poljubac
/e.

SPARETIME

Från och med nu ska jag bara säga att jag är serb haha! Nejdå men alla måste hålla med om att sverige gjorde en grymt usel match? Jag tycker det är dags att kicka lasse nu asså..
Du får straff i en viktig vm-kval match (blev rättad det var visst vm-kval förlåt för det!) och du har en av världens bästa spelare med i laget, en spelare som vann italienska målligan och vem fan får lägga straffen? små feta kim källström? lägg ner! Och danmark behöver ju inga bra passnings spelare för det har vi ju gott om i svenska backar HEJA MICKE!
nej undrar bara vad som har hänt med svensk fotboll..

Hur upptäckt att jag har haft väldigt mycket fritid på senaste tiden fast iofs vi har inte mycket i skolan, tränar inte mycket nu så då blir det så. Men ju längre sommarlovet går ju mindre tid kommer jag spendera vid datorn är min känsla, men iofs bloggar gör man ju på 5 minuter så visst ska man väl hinna det ändå? Sen mängden kommer nog minska beroende på vädret och vad jag gör under dagen skulle jag gissa på. Idag har varit slöaste dagen någonsin. Legat i soffan mest och kollat film med min syster. Ju längre dagen gick desto hängigare blev emmelie. Ligger i sängen nu och ska nog sova och försöka få bort min kära huvudvärk, skulle vara skönt. Imorgon hoppas jag på en lite aktivare dag, första söndagen på lovet det måste ju bli bra!
Sov så gott allihopa!


SAKNAR PAPPSI!

poljubac
/e.


FOOTBALL

Sitter i soffan med mamma och kollar EM-kval matchen mellan Sverige och Danmark.
Gud vad jag saknar att spela fotboll när jag kollar på det, känslan utav att vara ute på en fotbollsplan finns kvar som om jag spelade match senast igår! Skadade mitt knä för 2 år sedan eller något sedan efter det började jag dansa osv. och tappade intresset och orkade inte komma tillbaka. Ibland saknar jag det jättemycket just för känslan men mest saknar jag mitt gamla lag, älskade varenda en och vi hade det nog roligare än något annat fotbollslag.
Men nu ska jag kolla klart på matchen och hålla tummarna för att en av världens bästa spelare ska trolla in ett mål så att hela sverige tappar hakan. Just nu kan jag ju säga att jag bara tycker om min serbiska halva haha.


SVENSK FOTBOLLS STOLTHET


KOM IGEN NU SVERIGE!

SWEET!

Jag och min bebis hade varit tillsammans i 3 år och 7 månder igår så istället för att festa var jag med han istället. Gjorde inge speciellt, åt pizza och kollade g to gent, gammal serie från mtv. Låg i sängen mest hela kvällen, skrattade, pratade osv. finns verkligen ingen bättre än honom!
Träffa honom är verkligen min höjdpunkt på hela veckan, det är så att vi ses tyvärr bara på helgerna eftersom jag går i örebro och tränar så är jag hemma sent nästan varje dag, och han spelar basket och tränar varje dag, så det finns ingen tid för oss att träffar mer än på helgerna. Vet att många kanske tycker att det låter helt sjukt och undrar hur vi klarar av det, men vi gör det. Vi blev tillsammans när jag var13 han var 14, då gick vi på samma skola och träffades varje dag, och nu träffas vi en dag i veckan det är stor skillnad, men älskar man varandra går vad som helst att fixa, och vi fixar det här. VI vet att om 2 år kan vi flytta ihop och träffas varje dag igen. Även om vi träffas lite så älskar vi fortfarande varandra mer än något annat och vårat förhållande är starkt, och trodde aldrig jag skulle hitta någon som han så vi tar istället vara på all den tiden vi får tillsammans och det är skönt att få sakna någon fast man har varit tillsammans så länge.

Idag tog jag i alla fall en skön sovmorgon tills mamma väckte mig. Följde med henne och handlade lite sen har jag inte alls gjort mycket. Kollade nyss klart på Bratz filmen med min syster.
Så himla tråkigt väder! vad gör man när det regnar ute och man är allmänt seg bara? Man kollar kläder på internet!
Hittade en sida som hade så otroligt söta smycken så gå in och kolla om ni är sugna på smycken : www.milajki.com
Satt också och kolla lite klänningar på nelly.com. Kollade mest efter söta vardagsklänningar som man kan använda till mycket här är några favoriter! Finns mycket mer än dom här på deras sida så klicka in och kolla: www.nelly.com


Söt enkel klänning


Svart liten klänning,svart är alltid snyggt


Hur snyggt är det inte med ett enkelt långt färglatt linne?


Enkel fin topp som funkar till mycket



Nu ska jag hjälpa mamma och skapa potatis!
ikväll är det fotboll också. Em-kval Sverige - Dannmark 19.00 TV6!  GO ZLATAN!!
Sen får vi se vad det blir, lutar mot skön hemma kväll. vad ska ni göra?

I LOVE YOU

3år 7månder idag
Helt sjukt hur mycket man kan älska någon. trodde aldrig att jag skulle kunna känna såhär för någon någonsin, sen hittar jag plötsligt min första stora kärlek när jag är 13 år gammal?
Du är det bästa som har hänt mig, du får mig att känna mig älskad mer än någon annan. Du är en av mina bästa vänner och någon jag alltid kommer älska så otroligt högt. Du förändrade hela mitt liv det vet du, på ett eller annat sätt kommer jag alltid att vara din, du är min första och vill att du ska vara min sista.
We can make it as long as we want to, I'll do anything for you, you're my soulmate I know that in my heart

Always n' forever,
Jag älskar dig Samire


Nu är jag helt stört trött så orkar inte skriva mer, ska ta en väääääldigt lång sovmorgon imorgon!
hoppas alla har haft en bra kväll.

Poljubac
/e.

GONNA STOP ON TOP

bra sommarväder? inte.
åkte in imorse till örebro med Louise för att kolla studenten i örebro. Åkte först till risbergska för att kolla våra studenter och gratta louise pojkvän som tog studenten idag. Sen drog vi upp på stan och kollade lite studentvagnar och käkade på la baugette, mycket gott! köpte kaffe på expresso house och tog bussen hem till karlskoga igen.
Hur lycklig blir man inte utav att kolla på studenter? kan inte fatta att det är 2 år kvar tills jag själv springer ut där på baksidan med min klass. Längtar så sjukt mycket finns inte ord, kände också nu att jag verkligen ska kämpa med skolan för kommer ångra mig annars när jag väl står där med mina slut betyg, vet föresten att esterarna kommer vara bäst på hela studenten 2011!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 3 år och 7 månader, yey! Så istället för att festa på studenten som det tydligen är lag på att man ska göra så ska jag spendra min kväll med honom, vilket jag göra myckte hellre eftersom jag saknar honom.
Nu ska jag diska åt min mamma och sedan ska jag hoppa in i duschen och vänta på att baby ska dyka upp.
Have a good night!

Louise pojkvän som tog studenten. Grattis till studenten Andres!

Eftersom Risbergska är lite bättre än andra skolor så åkte dom först i lastbilar osv.
sen hade dom hyrt en egen orkester och kom sedan gåendes genom hela staden bakom
dom. We always do it big!

Grattis alla studenter!

FREE!

Nu är skolan slut! wonderful! gud vad jag kände idag att jag är glad att jag inte ska byta skola, älskar verkligen min klass! hade det varit sista dagen idag hade jag gråtit som ett litet barn. Det var så att jag, louise,lou och viktoria sökte till fryshuset i stockholm för att börja 2an, vi var på audition och sådär fick sedan svar för nån månad sen att jag klrarade dansdelen och skulle bara skicka in mina betyg så skulle dom se, och eftersom jag har bra betyg så är chansen stor att jag skulle komma in. Men tyvärr kom inte alla in och ingen av oss var sugen att flytta längre alla har pojkvänner här osv. Så nu blir det att leta lägenhet med Louise här i örebro istället.
Men idag var det skolavslutning. satt i aulan en stund och lyssnade på kören som sjöng. Sen blev det fika och gott i klassrummet med klassen,lite dans,lite dikter, tal och kramar! Kommer faktiskt sakna alla,den klassen ger en energi alltså. Så gjorde Lorena en liten avslutningsdans eftersom hon nu kommer flytta till stockholm och börja fryshuset istället. hon kommer döda det där stället, grymmaste dansaren! kommer sakna henne som fan<3

Efter det åkte jag och louise hem, hann bara byta om och så var det bara att ge sig iväg igen till örebro. Vi uppträdde på marknadsafton idag, dåligaste uppträdandet någonsin! Saknade medlemmar, flera som va skadade, gjorde nya placeringar en timme innan uppträdande, scenen va jätteblöt osv. Mitt knä låste sig innan på uppvärmningen så fick dansa allting med låst knä, alla ni som har fått ett knä som gått i lås vet hur ont det gör! så nu ligger jag i sängen och funderar på vad som skulle va bäst att kapa av det med. what do you thínk?

<3

vickan, louise & lou<3

how good does it looooook????


våra mysiga mentorer

jag, lou, vickan och lorena!<3

jag är normal som vanligt?
Jag och världens bästa marcus!

KOMMER SAKNA DIG! döda stockholm nu!!

Älskar bilder, tycker det är så sjukt kul att lägga upp, ni kommer märka det! Känner att mina blogg inlägg börjar bli väldigt vääääldigt långa nu..
Men nu ska jag äta lite yougurt, linda mitt knä och försöka sova. På tal om yougurt så kan den jag har vara världen godaste, det är  Yoggi - äpple,kanel och vanlij smakar exakt som äppelpaj! YUMMIE!


Nu ska jag dra mig.

Poljubac
/e.


LET IT GO

Nu har jag sommarlov, känns MYCKET bra!
Ska skynda mig iväg till bussen nu, ska in till örebro igen för ikväll blir det att uppträda på
marknadsafton kl. 20.50. kom och kolla!

wish us luck!

RIGHT WAY TO GO

Sådär, vem är sugen på att höra om min onsdag?
Igår var det alltså krampen, då undrar säkert 90% av sverige, vad är krampen? Det är en tävligt mellan RISBERGSKA och karolinska. Det är en hel dag med massa pepp och udda tävlingar. Började med att risbergska samlades på Olof palmes torg sen gick vi som värsta paraden i spö regn och skrek! Gick hela vägen ut till rosta gärde där vi mötte karolinska. Första grenen var kanot, och vilka vann? RISBERGSKA! sen var det nån evighetsstafett eller något som karro vann tyvärr. Sen en annan sorts brännboll, som vi vann självklart! Vi ledde då med 2-1 i grenar och det var 2 kvar.
Sedan var det en gren som bestod av "konstig" fotboll innebandy och handboll. Vann vi den skulle vi vinna allt och vilka vann? RISBERGSKA! not a surprise.
Efter vinsten sprang alla grisar in på planen och skrek för full hals, sen drog jag vickan och louise upp på stan. Satt på mc donalds när vi såg hela risbergska paraden komma utanför, jag och louise följde med dom genom stan och kollade på när dom badade i likkistan (fontän på stortorget) tydligen tradition. Jag var alltså ute i regnet från halv 8 till 2 på dagen var helt dyngsur men vad gör man inte? det var värt det när vi vann!

Sen tog vi tåget till lou till kumla. köpte pizza och gick hem till henne, softade, gjorde oss iorning osv. Sen fick vi sällskap av lorena, johanna, andrea och sara riktigt trevligt!! Åkte buss in till örebro sedan och styrde mot krampen festen. Visade sig att det blev en sjukt rolig kväll after all, mycket och roligt folk. men fett keff musik vilket var tråkigt. Jag hade också mina nya fina rosa underbara högklackade skor, och jag har aldrig haft så ont i fötterna i HELA mitt liv! kändes allvarligt talat som att mina tår var brutna. Slutade med att jag körde på stilen: barfota. Right way to go! bästa med allt var att risbergska fortsatte att skrika hela kvällen, underbart!
Sen åkte vi hem till Lou igen fick skjuts av hennes mormor sen åkte vi hem och sov!

on our way
karrokarrocuttacuttaemoemo

here we go
grisar grisar grisar, nöff nöff nöff

HÄRLIGT VÄDER

SEGER!!! bad i fontänen!
grisarna tar över världen,grisarna blir fler och fler kom följ med på grisefärden, piltar få ej följa med(8)

Ska försöka hitta lite bilder från kvällen också, lovar det kommer så smånigom.
Tack för en sjukt bra dag!
alla på risbergska
peppet
kommentatorerna , hannes och samuel!
the girls
and all the people who maked it fun!

poljubac
/e.


AFTER PARTY

Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit lite mat, mammas tjockpannkaka inga fel!
var hemma vid halv 1 idag, jag och louise försov oss imorse så missade idrottsavslutningen så åkte till skolan i ca 20 minuter, vilket kändes sjukt onödigt! men vi var där i alla fall, sen tog vi buss hem. Vill bara lägga till att min axel är fuckad efter bärandet på min väska, halsen är fuckad för allt skrikande och fötterna är fuckade för mina high heals bra emmelie.

Men nu ska jag byta om sen ska jag dra iväg och jobba lite, lovar att jag ska berätta allt om yesterday sen när jag kommer hem, ska försöka få tag i lite bilder med!
tills dess..

poljubac
/e.

PARTY HARD

NU ÄR DET UTGÅNG SOM GÄLLER!!!!!
fest ikväll risbergska!!!

PUSS!

PARTY LIKE A ROCKSTAR

vilka vann krampen??????
RISBERGSKA!
titeln är hemma där den hör hemma! sjukt taggt sjukt rolig sjukt underbar dag, kan berätta mer imorgon vad det handlar om. ville bara säga att vi vann, tro mig det är STORT!

Nu sitter jag hemma hos louise med henne och louise, snart rullar det in lite annat folk också! blir lite föris här sedan drar vi vidare till krampen festen på klaras, kommer bli lyckad kväll, I hope. Men ligger lite efter nu känner jag så måste skynda mig lite. Ska försöka få lite bilder från kvällen också.


Poljubac
/e.

LONG DAY

Gud vilken jobbig kväll! på 4 timmar har jag, ätit, städat, packat, packat upp, duschat, fixat, hjälpt syster med läxan, diskat, bäddat rent i min säng, åkt till pappa och hämtat tröja osv.. Lite halv stressigt. Men nu är jag klar i alla fall och ligger nerbäddad i min säng med helt nya rena lakan, love it.
Har kollat på tv i 1 timme sammanlagt jätteovanligt kan jag säga,brukar bli minst 2-3 timmar varje dag i alla fall. Den timmen framför tv:n var när jag kollade på det ganska nya programmet Mommas boys på 3an. Egentligen ett helt töntigt program, som det har funnits typ hundra olika modeller utav, men nu har dom slängt in lite mammor i programmet med. Det är ändå ett sånt program som man fastnar för så check it out: Mommas boys 3an 20.00 måndag!
Kan bara säga att jag grät idag när jag kollade på det, hon som hoppade av själv, meagan? om hon hette det kan ju vara den underbaraste människan på jorden, hon sa sånna saker så jag satt och böla som ett litet barn, någon annan som såg det idag? 
 
Hann med ett litet bråk med mamma också angående om att jag vill flytta och ska försöka hitta en lägenhet i Örebro tillsammans med Louise. Men pengar är ju problemet, det enda problemet också. Men föräldrar förstår verkligen inte att man är smartare än de tror. Dom snackar om att jag shoppar mycket osv. jag har inget ansvar att betala något nu? men när jag väl får det får ja väl ta till mig det ansvaret då? värsta är att jag vet att jag skulle klara mig jättebra! så något irriterad just nu, men som tur är finns min älskling som alltid får mig på bra humör. What would I be whitout him?

Nej nu känner jag att det är nog dags för mig att sova. Blir att ta buss halv 7 imorgon för imorgon är det krampen! Sen blir det hem till Lou och senasre på kvällen krampen festen, sover hos Lou men ska försöka få tid till att blogga imorgon med i vilket fall. 

världens bästa pojkvän!
I know you'r the one <3

poljubac
/e.

DON'T STOP

Wonderful days! Hur kommer det sig att lite sol kan få humöret att gå upp så sjukt lätt?
Hade sovmorgon idag, men 5 min innan bussen gick å kom jag på att jag hade glömt busskortet hos pappa. Vi hade bara "krampen pepp" idag så kände inte att det var värt att betala 70 kr för 40 min i skolan. Tog promenad till pappa istället och gick ut och sov lite i solen. Om ni undrar så bor jag i Karlskoga så därför jag inte direkt bara kunde cykla till örebro , och till alla er som aldrig hört talas om Karlskoga så är det en liten håla ganska nära örebro. Men innan sommaren är över hoppas jag på att vara bosatt i Örebro med Louise.
Åkte ner till näset idag med en sväng idag bara med Louise. Näset är våran lilla mysiga strand här i Karlskoga, med pollen och barn kiss i hela vattnet, nice!
Låg där tills molnen började komma in, sen åkte jag hemmåt. Farmor och farfar kom nyss och hälsa på en snabbis, kul att träffa dom för nu när dom båda är pensionärer håller dom till på kusten största delen utav sommaren. Farmor har alltid med sig något bra, idag var det jordgubbar! vad kan va bättre än att avsluta en sommardag med jordgubbar?

Nu ska jag äta upp min skål med jordgubbar, packa ner lite grejer som jag glömde här hos pappa igår, vänta på att min syster ska komma hem sen ska vi ta oss iväg till mamma igen. Sounds good? Think soo.


yummie

louise och jag förra sommaren i bulgarien. Min lillasyster lyckades komma
med i bilden också.

RSS 2.0