STÄMMING ELLER!

Tjena festival emmelie här! haha
ne luger om ja säger att jag är värsta festival tjejen faktiskt haha. I onsdags var det inspark på pip så där va vi och kollade hassle, guuuud va bra han var, skapade bästa festivalkänslan. Sen gick vi mest runt små lyssna lite, drog hem till virre och drack lite och hade det hur mysigt som helst, var tillochmed bra väder vilket var underbart! Avslutade dagen på campingen där man sjönk ner en meter i leran riktigt äckligt! Härligt stämmning överallt i alla fall finns inge bätttre än det.
Igår på dagen drog vi ner och kollade på lorentz m sakarias satt bra det va skön med lite musik som likna det man lyssna på själv. Resten av dagen tog ja festival ledigt och var med älskling istället, och eftersom det regna hela kvällen igår så var det bra val av mig och mysa ner mig i sängen med älskling istället. Kan inget annat än älska att vara i hans sällskap, he's the best!
Nu har jag precis radat upp drickan för ikväll, ska klä på mig snart och åka till virre och lämna av lite grjer sen ska man väl hem och smeta på ansiktet och byta om sen blir det föra hos louise idag. sweet! Sen halv 1 ska vi stå där längst fram på timbaktu och sjunga med på skånsk dialekt! tyvärr regnar det nu men kanske sluta till kvällen, men just nu är det så taggat att inte ens det kan förstöra dagen, sen imorgon är det samma visa igen sen söndag kommer man må prima!
Så på med gummistövlarna nu kör vi!!!!

FESTIVAL

Ja då börjar vi gå in i festivalmode då!
Är faktiskt ganska taggad, inte pga av musiken eller nåt utan bara få ha 4 sköna dagar med festande och umgås med personerna ja gillar mest. tyvärr ska inte älskling dit men han ser ja till att träffa ändå så mycket jag bara kan. Får passa på att hänga på det här när det äntligen händer något i karlskoga! Men nu kommer det nog bli dåligt med bloggande, kanske kommer en liten "festivaluppdatering" under dom här dagarna. Men nu ska ja njuta av härlig festival känsla, IMORGON KÖR VI

BÖRJAN TILL SJUK?

Godkväll allesammans.
Då var det måndag då. Igår va älskling hos mig och vi hade det bara mysigt och firade hans födelsedag på vårat lilla sätt. Hans blick när han fick sin present var i allafall oslagbar. Sen 2 år tillbaka har han velat ha ett xbox 360 och jag har alltid skojat om att jag ska köpa det till han när han fyller 18 och det gjorde jag också. Kanske inte den mest romantiska presenten,men det spelar ingen roll så länge han blir glad så har jag lyckas känner jag och om jag får gissa så blev han mer än glad så en klapp på axeln till mig.Så ännu en helt underbar dag/kväll med killen jag älskar mest!


Idag vaknade jag och mådde piss, skulle egentligen åkt till örebro. Men var tvungen att packa eftersom jag flytta till mamma idag sen var det meningen att jag skulle jobba men mådde så dåligt så sluta med att jag bara låg i soffan helt utslagen. Nu har jag kollat bolt filmen med mamma och syster, as rolig film! och vilat lite så nu mår jag mycket bättre, tack för det vill inte vara sjukt till PIP! snart snart snart dags att börja tagga tjejer!

Poljubac
/e.

HELA HELGEN

Ja ni jag kan bara säga att jag har tyvärr inte haft tid att blogga är väldigt ledsen!
I fredags träffades vi alla hemma hos malin, gjorde oss iorning lite och föra, sen drog vi vidare till dgf. Kan ju säga att till en början var det den tråkigaste kvällen jag haft i hela mitt liv, men ju längre det gick ju trevligare blev det. Så tillslut med hjälp av tjejerna blev det är skit kul kväll. "Missade" dock bussen så christins pappa fick komma och hämta oss men hem kom vi ju iaf så det var ju huvudsaken! 
Igår när jag vakna va det bara att ladda om till kvällen. Tyvärr så blev det strömavbrott i halva kga i 3 timmar så där försvann lite av det jag skulle hinna med tyvärr. Sen drog jag hem till mamma dit tjejerna + sammi kom senare, drack lite gott och småprata innan vi i spöregn drog oss hem till sasha. Ja festen var väl ingen hit kanske men fick iaf vara med min älskling. När alla drog sig ner mot statt drog vi små tjejer till max och hälsade på hanna som jobbade. Väntade där tills statt va slut sen drog jag hem med älskling. Ja med hjälp av sällskap blev det ändå bra kväll. allt är bra när man är med tjejerna! ska försöka slänga in lite kort när jag får tag på några.
Så nu laddar vi om till onsdag då det är festival dags!! tack för helgen alla

Nu sitter jag här och har precis gjort mig iorning och väntar på att älskling ska komma hit så ska vi fira han lite, han ska få sin present sen blir det väl massa mys bara. ska försöka göra hans födelsedag bra haha. Men nu ska jag äta lite mat innan han kommer sen ska jag bara spendera min kväll med att pussa och krama på min nyblivna 18åring!

Poljubac
/e.

GRATTIS ÄLSKLING

GRATTIS PÅ 18ÅRSDAGEN VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!
ja idag blir min älskling 18. känns skit konstigt när vi blev tillsammans var han liten och 14 nu är han 18 helt plötsligt åren går fort. Men vet hur mycket han har längtat efter det här och äntligen är han  18 nu. Hoppas bara du får en helt underbar 18års dag!






JAG ÄLSKAR DIG!

KOLMÅRDEN

Jamen hejsan!
Här sitter jag lite halvsvettig efter att ha lagat mat i ett kök som det är 500 grader i, skönt! Pappa är iväg och hämtar babys present eftersom han fyller på söndag har jag verkligen legat i och försökt fixa den och det har jag gjort nu känns skönt, så fort han har fått den ska jag avslöja va det var! Sa ju att jag skulle fixa en sak också härmodagen nu kan jag säga va det är, har klippt lugg och ser ut som en liten elefant unge.. Lovade kort men har haft fullt upp så har inte kunnat tagit något men ikväll är det ju party så då kan jag väl försöka fixa ett kanske.
Igår var jag och familjen på utflykt till kolmården, vilket jag brukar tycka är ganska kul och avslappnadne att bara umgås där mer familjen men igår passade det inte alls kändes bara långtråkigt, visst det hade sina ljuspunkter med tigrar och delfiner tex. men det var mysigt att umgås med familjen i alla fall.

Åkte sen direkt till louise vi kollade the hangover kan vara roligaste filmen jag har sett på länge!! sen tog vi det lugnt bara och somnade tidigt väääääldigt skönt. Sen käkade vi frukost sen kom pappa och hämta mig. Så nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem sen ska jag hoppa in i duschen packa lite och dra iväg till malin där vi tjejer ska göra oss iorning och föra lite, sen ska vi iväg på fest. Blir kul att träffa alla tjejer så det blir nog en lyckad kväll det brukar det bli tillsammans med dom, får hoppas att alla ni också har en bra kväll/natt!

Poljubac
/e.

GRATTIS PAPPA

först och främst vill jag säga, GRATTIS PAPPA och grattis också till christin och erik.
Ja idag fyller farsgubben 43 år så han börja bli gammal nu men hoppas han får en bra födelsedag!

Jag idag har det varit fint väder så har legat en stund vid näset sen nu har jag precis kommit hem. Har varit och köpt hårfärg nu också yes äntligen! så väntar på att mamma ska komma hem sen blir det till att färga håret, lite mörkare blir det nog, har gjort en till sak som jag tyvärr inte kan skriva nu men när jag har färgat håret ska jag lägga upp en bild inom snar framtid lovar! Sen blir det att göra sig iorning sen ska jag ut och äta med familjen och älskling, sen drar vi väl hemmåt förhoppningsvis får jag min älskling med mig hem.
Nu kom mamma hem, hejhopp!


GRATTIS

BIO

Nu var man hemma igen.
Var på Harry potter och halvblodsprinsen nyss med älskling. vad ska man säga det var ju en harry potter film och alla dom filmerna håller väl hög kvalitet. Men tyckte inte det hände så mycket och den kändes väldigt kort, men fortfarande bra film och spännande, men inte den bästa av filmerna om jag får säga det själv.
Imorgon fyller min kära pappa år så familje och sammi ska fira lite och ha lite mys så det blir säkert mysigt.
Ska kolla klart paradise hotel och sen försöka få lite sömn behövs känner jag!

Poljubac
/e.

ÖREBRO

Förlåt för dålig uppdatering igår u guys.
Kom hem från västerås igår sen var det bara att duscha och göra sig iorning för att göra sig iorning och åka iväg till örebro för att träffa tjejerna. Fick träffa louise redan på bussen vilket var trevligt eftersom jag har saknat hennne! när vi kom in mötte vi upp lousie och vickan och gick och fikade, sen köpte vi lite gott hyrde film och drog hem till lorena där johanna också va. lagade lite mat,kolla film, prata och dansa helt toppen kväll. Åkte sen hemmåt igen med louise. Och kom hem ganska sent igår så orkade faktiskt inte uppdatera då! Det var iaf skit kul att träffa alla igen, längtar faktiskt lite till skolan börjar! love u guys

jag louise viktoria louise och johanna. Lorena tog kortet så hon saknas på bild

louise och jag
(snodde korten av lou)

Nu har jag fixat kyckling och caesarsallad men märkte att det inte fanns nåt gott bröd så ska pallra mig iväg till affären, sen ska ja försöka göra mig iorning sen senare ska jag och älskling på bio, harry potter så får hoppas att den är bra annars är det ju bara mysigt att vara med älskling. Ska försöka hinna med uppdatering när jag kommer hem! Puss

STANNA LITE LÄNGRE

Jahop nu blev det spöregn här, och lillen skriker. Skulle egentligen åkt hem idag men blev inte så så vi stannar tills imorgon istället vilket inte gör nåt, hade varit roligt att träffa älskling men det blir på tisdag! Idag har det inte varit något höjdar väder men vi gick iaf en promenad, sen har vi bara suttit och gjort meningslösa saker i stort sätt haha. Har lite träningsvärk i armarna efter att ha bärt joel och kört barnvagn, kanske är nya träningssättet.
Imorgon blir det iaf hemfärd tidigt skulle jag tro eftersom mamma har sett att det ska bli fint väder och jag ska åka in till örebro och träffa my örebro girls vilket var mycket längesen så ska bli väldigt roligt. Måste också tagga nu inför harry potter med älskling på tisdag, har väldigt höga förhoppningar. för övrigt är jag inte så förtjust i harry potter men en gång ska man se filmerna och det ska va med bio då duger det gott och väl.
Ska snart byta om till lite myskläder och så ska ja och jimmy trycka i oss pizza resterna, sen blir det troligtvis en liten film eller nåt och bara myskväll, funkar superbra när det är spöregn ute.
Så ni som har spöregn ha en mysig hemmakväll och ni som har sol ha en mysig utekväll!

Poljubac
/e.

VÄSTERÅS

Jaha då var man i västerås då.
Blev hämtade igår utav Jimmy och deras 8 månader gamla son joel,som kan vara sötaste ungen som finns! Åkte hem till dom i västerås sen drog vi ner på stan jag mamma och moster sandra. Hittade lite små grejer och köpte äntligen ett par converse! Converse har inte varit min grej förut men nu av nån anledning har jag verkligen velat ha ett par så då fixa jag det äntligen! Sen åkte vi hem fixa lite mat och lekte med joel, sen gick vi och la oss. Jag får sova på luftmadrass här vilket jag kan tala om är inte det allra skönaste direkt hade gärna bytt den mot en säng!
Idag har det varit jättefint väder så vi har legat ute, badat lite med lillen och bara haft det mysigt. Har nyss tryckt i mig alldeles för mycket mat, men det var så gott så jag kunde inte motstå, kan bero på den godaste bearnisesåsen jag har ätit någonsin! När jag ändå är igång kan jag ju slänga in lite bilder på världens sötaste unge!

leksugen bebis

bad time (mamma,joel och lillasyster ebba)

joel och mamma sandra

Imorgon får vi se vad som händer vet att det ryktas om att hälsa på mormor och morfar och ha en riktigt tjockiskväll hmm.. låter ju inte helt fel om jag får säga det själv. Fick reda på att tjejerna skulle ut till malins stuga riktigt synd att jag inte kan följa med men förhoppningsvis så blir det fler gånger får väl tagga till pip nu (festival) tycker dock att det är tråkigt att det inte är bra artister men det får man väl fixa med alkohol och sällskap! Saknar louise nu jävligt mycket också på tal om ingenting men förhoppningsvis får jag träffa henne på måndag när jag kommer hem!
Nej nu ska jag gå in i duschen tror jag..

Poljubac
/e,

REN LYCKA

Har precis kommit ur duschen, min duschning blev lite senare än beräknat! Fastnade framför tv:n och älskling kom förbi och lämna madrassen, gav han lite hejdå pussar eftersom vi inte kommer ses på några dagar. Sen var det so you think you can dance och det tänkte jag ju inte missa sen fastna jag här och tiden gick, men nu har jag iaf duschat bra av mig tycker jag. Har packat klart nu och sådär så nu ska jag skriva lite med älskling och kolla paradise hotel sen ska jag nog mysa ner mig i sängen tror jag. Är ju van nu att sova tidigt efter den här veckan. Blir hämtade imorgon av mosters sambo jimmy kl 12 så kan ju ta riktig sovmorgon också. Vi blir hämtade eftersom mamma inte har något körkort, ja det suger ganska mycket men that's it. Sen förhoppningsvis blir det lite shopping i västerås, älskar faktiskt västerås väldigt mysig stad med bra shopping faktiskt så till stan ska det nog bli en sväng.
För övrigt så har jag långa naglar, eller ja ganska långa iaf och jag är en hopplös nagelbitare så såhär långa naglar har jag nog aldrig haft tror jag,så för att fira det ska jag försöka måla mina naglar med vilket jag är ganska dålig på faktiskt och helt usel på för att va tjej, sammi målar bättre än mig. Nu börjar jag torka ut så kanske är bäst att jag går och smörjer in mig.

Vill bara säga att jag har verkligen världens bästa pojkvän. Jag är så himla lycklig som har honom, har varit tsm i 4 år snart nu och förstår inte hur jag någonsin kunde leva utan honom, nåt fattas i mig när jag inte är med honom. Ingen människa kan få mig att skratta som han ingen kan få mig att känna mig så uppskattad som han. Bara att va i hans närhet gör mig så mycket bättre. Han är nog en av de bästa saker som har hänt mig och vet att vad som än händer kommer han alltid ha en speciell plats hos mig. Finns inget han kan göra för att få mig att sluta älska honom. Okej det är skit töntigt att sitta och skriva såhär men kunde faktiskt inte låta bli nu för den här veckan har bara fått mig att inse att han betyder mer och att jag älskar honom mer än jag trodde jag någonsin kunde, vet att han är den rätte även om det inte blir vi resten av livet så är han endå den rätta och om du läser det här JAG ÄLSKAR DIG!


Nu ska jag ha några bra dagar i västerås, ha det bra ni också!

Poljubac
/e.

HEMMA IGEN

Och så var man hemma igen då..
Känns väl sådär, visst det är alltid skönt att komma hem men jag skulle nog klara mig bra med min älskling några dagar till. Haft en helt underbar vecka iaf, vädret kunde varit bättre men sällskapet var mycket bra. Vad har vi hunnit med för något då? Har fiskat, utan lycka kan tilläggas väldigt kallt bara! vi har hunnit shoppa, gått och myst i strömstad, spelat minigolf vilket jag  var väldigt dålig på måste erkännas, gått på labratiorium, promenader, badat och solat dom 2 dagarna som det var sol och sen tillsist har det varit väldigt mycket kortspelande! Bara att va med min älskling har varit underbart, så mycket som vi har skrattat den här veckan tror jag aldrig någon har gjort. Har tagit miljoner kort också så kommer säkert dyka upp några här eftersom jag älskar kort.
Kan ju lägga upp några nu när jag ändå sitter här och väntar på att något bra på tv ska börja eller att duschen ska bli ledig.
 
älskling fiskar

jag myser i fina solnedgången

älskling<3

frukost på sängen

min 10åriga lillasyster som slog mig i minigolf

minigolfvinnarn!

tvmys

fiskarsammi haha

såg sötaste sälen när vi fiska!

älskling plockar snäckor

badning

ÄLSKAR DIG

sista morgonen

Hemmåt igen!

Nu ska jag packa ihop lite, duscha och kolla tv resten av kvällen. Åker till västerås imorgon med mamma och syster till moster och hennes man och deras lilla bebis, ska bli skönt att komma iväg lite med mamma också. Dock blir inte det här en vecka, måste hem och träffa louise och the rest of the girls också och om jag känner mig själv rätt kommer jag sakna älskling igen om 2 dagar. Nej nu kommer nog han snart och lämnar min madrass så.
Blev väldigt långt blogginlägg nu förlåt för det fast mycket var ju faktiskt bilder!
Skriver säkert lite ikväll också i think!

SEMESTER HÄLSNING

hallå hallå!
här sitte  jag i en husvagn i ett regnigt tjärnö. Var bra väder i onsdags när vi kom ner men nu har det varit dålgit dåligt 2 dagar. Igår var vi och spelade minigolf och idag var pappa, jag och sammi på nordby shopping centrum fick med lite roligt hem. Suger ganska hårt att det är sämst väder men annars är det mysigt att vara med älskling. Hoppas på lite fint väder så vi kan fiska,bada,sola och vara ute, nu spöregnar det ju bara så så fort man går ut blir man ju dygnsur. Så här sitter jag och baby och kollar på family guy, hör det låter ju tillochmed tråkigt! Imorgon blir det säkert också dåligt väder så då blir det väl strömstad men ni får väl hålla tummarna att det blir fint väder någon dag till oss iaf, nu sitter vi och funderar på om vi kanske ska ta och bada lite fast det regnar.. hmmm.
Men nu ska vi käka upp våran godispåse som skulle räcka till 20 personer..
puss från mig och älskling


Poljubac
/e.


VÄRLDENS BÄSTA TJEJER!

Här sitter jag skit pigg och ska upp om 5 timmar..
Kom nyss hem ifrån kvällen med flickorna som blev väldigt lyckad! Nu kan jag berätta vad vi hade planerat för dom!
Först skulle  Hanna och Hanna gå till sibylla kl 19.00. Dit kom malin, utklädd och lämna en lapp och 2 påsar med flytväst,mantlar och cykelhjälm. Dom fick cykla med dom kläderna till busstationen där malin vänta med kickboards som skulle ta dom vidare till stan fortfarande med dessa snygga outfits! Sen nere på stan band malin för ögonen på dom sen blev dom skjutsade på moppe till caroline där vi hade varit och gjort det mysigt med massa ljus och kuddar och filtar, as härligt! Sen beställde vi 2 stora familjepizzor, kollade på ffilmen som va inspelad under deras resa till carro, spelade spel haha, åt tårta som vi alla tjejer hade gjort till dom på dagen sen satt vi bara där och snacka massa skit hur underbart som helst! världens bästa tjejer!
Tyvärr är min mobil sämst att ta kort med men så fort jag får tag i kort kommer det läggas upp!

Hanna Swanolfs tårta. ja jag förstörde med daimkulor... förlåt

Hanna Liljas tårta.

Fick iaf lite hyfsade bilder på världens godaste tårtor!



Aa men vad ska jag göra nu då? är verkligen jättepigg.. får väl sitta och skriva med sammi tills vi båda ska sova, fast gissar på att han kommer va vaken tills vi åker killen har ju inte ens packat än smart som han är. Hoppas på att det är lite hyfsat väder iaf. Har packat alldeles för mycket men är typ klar nu, har lite små grejer att få ner bara, bra planerat med packningen av mig tycker jag iaf. Troligtvis kommer sammi tvinga mig att ha med datorn eftersom han måste hålla sig uppdaterad på nba och då kan ju ja passa på och blogga när jag har lust eller hur? ska försöka låna sammis kameraladdare eftersom jag har tappat bort min så att jag kan ta lite kort också det är ju alltid kul att ha. Nej måste göra nåt så att jag blir trött, läsa kanske?
Längtar till imorgon ska bli så skönt att komma iväg lite, speciellt med älskling också. (sammi=älskling)

Poljubac
/e.

FULLT UPP

Godmorgon folket
Eller aa godmorgon för dom flesta iaf tror jag. Här ligger jag i min säng och fick lust att blogga lite pga. det kommer va svårt att göra det på ett par dagar nu. Snart ska jag ta mig upp och packa, äta frukost, duscha, göra mig iorning och dra vidare till partyt! så ja idag har jag fullt upp.
Imorgon åker vi också kl6 på morgonen känner att jag kommer va vädligt utvilad? nja kanske inte så mycket. Men som tur är så är min älskling världens tröttaste man så då får vi ligga och sova i baksätet. Har föresten inte aning om vad jag ska packa,som vanligt blir det väl så att jag kommer packa alldeles för mycket skulle inte vara jätteovanligt i mitt fall.
Men längtar så himla mycket till imorgon. Ska åka till tjärnö en liten ö ganska nära strömstad, jag var där första gången när jag var 2 månader sen har jag varit där varje år utom förra året så nu känns det som längesen och ska bli jättekul att åka dit, speciellt när älskling ska med. Blir verkligen helt förändrad när jag är där blir som ett litet barn! Okej jag är väldigt barnaktig här hemma med men där ´blir man som 5 igen, sammi is in for a surprise haha!

Nu står pappa i köket och skriker på mig att jag måste packa, han är sån att han helst packar en vecka innan hyfsat irriterande ofta kan jag tala om, men idag är jag på så bra humör så inte ens det kan förstöra! Hoppas på en väldigt lyckad kväll idag med, det blir det säkert kan inte bli annat med tjejerna. Kanske skriver ett sista inlägg inatt när jag kommer hem, beror på trötthet..
Have a nice day

ÄLSKAR MIN MAN

Förlåt för min usla uppdatering igår! men igår vad jag faktiskt helt slut och datorn krånglade och jag blev småirriterad och sket i att blogga helt enkelt. Åkte till marieberg med familjen och sammi. Gick och shoppade lite, hittade lite, inte så mycket jag ville men skönt att ha lite nytt. Tror föresten jag har bestämt vad jag ska köpa till Sammi i 18års present nu så det känns ganska bra nu gäller det bara att fixa det! Träffade föresten vickan igår på marieberg igår, väldigt kul för saknar henne och resten av tjejerna i örebro. blir till att ses snart tycker jag allt!
När jag kom hem sov jag lite eftersom jag var helt död! Sen resten av kvällen spenderades med mamma i soffan. Kollade film och åt varma koppen soppa, kanske säger drack soppa? Hade glömt hur gott det va!
Nu har jag precis kommt hem till pappa och mosat i mig lite kycklinggryta mycket gott faktiskt det hade han verkligen lyckats med! Ska hem till malin snart med lite tjejer och planera för en liten överraskningsfest för Hanna och Hanna imorgon som har fyllt år, så måste planera lite för det kommer förhoppningsvis bli en jättemysig kväll, vi brukar ju ha mysiga kvällar så det blir säkert helt perfekt. Ska också försöka packa lite eftersom jag och min älskade sammi åker till kusten med pappa,syrran,kusinen och min farbror och bo i farmor och farfars husvagn lite mysigt sådär. Ska bli så himla härligt att komma iväg! Men känner verkligen inte för att packa nu men får väl ta mig i kragen och göra det ändå..

mina shoppingfynd
tshirt från gina, shorts från bik bok, vitt linne från bik bok, väska från wedins
och ett till linne från gina. mycket nöjd

Förövrigt hade jag och min älskling "månadsdag" igår så nu har vi varit tillsammans i 3 år och 8 månader, så det börjar närma sig 4 år.. Älskar min man
Ha en bra kväll guys

SHOPPING TIME

Igår spenderades kvällen med älskling. Tvingade honom att kolla på sex and the city eftersom filmen är så himla bra åg jag det som min plikt att visa den för honom. Annars gjorde vi inte så mycket hade det bara mysigt, satt och pratade till halv 5 på morgonen.. nej vi är inte normala!
Nu drar jag och min älskling till örebro med mi familla och shoppar lite, visar sen vad jag hitta för roligt.
ciao

SÄNGEN ÄR UNDERBAR

Hur skönt är det inte och ligga och dra i sängen? Precis vad jag gör just nu. Ligger i sängen och kollar lite grejer på datorn, utanför är det grått och molningt. trodde aldrig jag skulle säga det men gud va skönt! Igår hade jag så tråkigt så det är inte ens värt att ta upp känner jag. Den här morgonen har inte direkt börjat bra heller, känner mig hel deppig? Kanske är pga det gråa vädret haha. Nej ska snart ta mig upp och ta tag i något, sen senare får vi se vad som händer kanske träffa Louise? återstår och se..
Vad ska ni göra ikväll?



Heading the wrong way

SCARED AS HELL

På riktigt jag är så sjukt rädd just nu..
Började med att gå ner till näset imorse, sen började vi se att det kommer lite svarta moln mot oss sen började det åska och jag som är riktigt rädd för åska och blixtar drog på mig kläderna så snabbt jag kunde och satt iväg hemmåt. Halvägs så såg jag största blixten och åskan mullra så jag höll på att bli döv och då kan jag säga att jag halvprang hela vägen hem. Väl hemma kura jag upp mig i soffan och hörde hur himlen öppnade sig och i soffan satt jag och skaka av rädsla.
Nyss har det också varit ett utbrott håller fortfarnde på och jag är fortfarande skit rädd! Det är verkligen blixtar dom är inte att leka med jag lovar!
Ville bara skriva det så alla tycker lite synd om mig som sitter och skakar i soffan av rädsla.
Ha en bra kväll :)

LÄGENHET SÖKES

Ja stranden va det ja. Heldag där igen härligt, börjar flagna på axalarna mindre härligt men som tur är så är ja typ lika brun under utav nån anledning. Skönt det iaf.
Åkte in till örebro idag för att kolla lägenhet med louises föräldrar och mamma. Humöret var på topp på vägen in och planeringen var i full gång. Kan ju säga att så fort jag såg den försvann dom planeringarna. Lägenheten va i dåligt skick,lukta gammal gubbe och väldigt mycket som behövde göras iorning och tydligen gjorde dom ingenting med lägenheterna inte bytte tapeter eller nåt och lägenheten har inte blivit städad på 3 år så ja ni kan ju tänka er..
så våran lägenhets letning fortsätter..
Åkte den ner och tog kvällsdopp med tjejerna, väldigt varmt i vattnet väldigt kallt ovanför vattnet. Nu kom min syster med sex and the city filmen och popcorn så ska mysa ner mig i soffan med henne. Älskar den filmen, älskar sex and the city det får alltid upp humöret, perfekt innan man ska mosa ner sig i sängen!

poljubac
/e.

TIDIGT INLÄGG

Ja nu ligger jag i soffan och försöker samla kraft till att sätta på mig kläder, äta lite frukost och ta mig ner till stranden. Jag och louise ska åka ner lite tidigare idag eftersom vi måste åka klockan 4. Ska in till örebro och kolla på en lägenhet med våra föräldrar. Hoppas den är bra för vill verkligen bli av med hela lägenhets tanken tycker det är krånglar och har sig känner att jag inte riktigt har koll på något alls så hoppas jag får lite klarhet idag.
Nu ska jag ta mig upp härifrån och ut i det fina vädret. Ha en bra dag allihopa.

JAG HATAR HUMLOR

Ja ni vad hände igår då?
Först kom min älskling till mig, vi badade och hade det mysigt,älskar varenda sekund jag spenderar med honom! Jag, smidig som jag är skulle hoppa ur poolen och hämta en boll och råkade då trampa på en humla! inte visste jag att humlor brände så jä**a hårt! Fick jätteont men hoppade ner i poolen igen och du började försvinna. Så akta er för humlor det gör ondare än man tror lovar. Jag hatar humlor!  Sen försvann sammi när han skulle iväg och träna.




Jag fick då ett trevligt litet sms av tjejerna som undra om jag skulle med på fotboll och sen vidare till filmkväll och vem tackar nej till det? Så jag skyndade mig och drog på mig lite kläder sen fick jag skjuts upp med malin. Då kände jag att hmm.. min fot är jättesvullen. Mitt "humlebrännsår" hade svullnat upp så jag hade en stor boll under foten så nu kunde jag inte gå på foten, och när jag gick på tå kunde jag inte sträcka på foten heller så jag fick gå på sidan utav foten, ja jag såg nog ganska rolig ut!
Sen åkte vi hem till louise för filmkväll men det var ju so you think you can dance så vi kollade på det istället vilket va mycket bättre! guuuuuuud vilka bra dansare det finns med, ikväll är det uttagning till top 20 också! 21.55 kanal 5. Så då ska jag sitta bänkad framför tv:n och hålla tummarna för mina favoriter!
Sen igår orkade jag inte sätta mig på cykeln och cykla hem så stannade hos louise, myste ner oss i sängen och kollade vänner och detsamma gjorde vi på morgonen. Hann också med en film, my best friends ex tror jag den hette? faktiskt bra. Sen cyklade jag hem sen har jag bara tagit det lugnt har känt mig lite hängig idag, hoppas på att det går över.
Imorgon blir det in till örebro och kolla lägenhet hoppas på det bästa!



Poljubac
/e.

RSS 2.0